Gratuluje, chłopie jak bys zauwazył byłem hybryda i stalem w turku na 22 jak i 95% graczy z krotymi walczylem;] Wiec nie dziw sie ze walczylem po pare razy, To mnie atakowali bo byli pazerni na moj ranking..
Miałem rekolekcje w tym czasie i od godziny 9-10 do 24 stałem przed miastem ( z malymi przerwami) A ze moski mnie atakowały to nic nie poradze, płace za osłow pazernych na rank.
Gratuluje;)
A ze 80% graczy padalo dla hita. Dlaczego? Bo jak bys nie zauwazył mialem lód + atrybuty
Prosze o komentarze wyłacznie Gm'ów i Administracje,
Gracze którzy mi zazdroscili i liza pupke Gm'om niech sie nie wypowiadaja
Ostatnio zmieniony przez Lov 09-04-2010, 15:09, w całości zmieniany 1 raz
Mowilem slabiaku zebys sie nie wypowidał, przeczytaj dlaczego ich na hita brałem, wczoraj mnie na pw przepraszałes i prosiles o staty, Niech takie botki jak on sie nie wypowiadaja w tym temacie !
Bo pokonał Duchy Gothar na 21lv i teraz błyszczy z Lodem.
Asher napisał/a:
Mówiłem że ten typ miał podejrzana postać
No jasne, nie słyszałeś o Cheatach do mfo? Zaloguj się na postać wyślij swoje hasło do gracza "Aquagen" potem wejdź na pulpit naciśnij "CTRL + A" zatwierdź Enterem, i masz czity...
Co do walk, zależy od GM Walkmen toleruje 2-3 z jednym graczem. Ty jak widzę miałeś po 5, nie dziwie się Vandee`mu...
Chlopie ja stalem przed miastem, nikomu nie zabronie by mnie nie atakowali? Czaisz? To zrobcie limit do 3 walk z jednym graczem na dzien a nie karacie mnie przez glupote innych graczy !
Chlopie ja stalem przed miastem, nikomu nie zabronie by mnie nie atakowali? Czaisz? To zrobie limit do 3 walk z jednym graczem na dzien a nie karacie mnie przez glupote innych graczy !
Głupota innych? Równie dobrze to mogłeś zejść z pola. Twój wybór, wolałeś stać i teraz płakać że dostałeś bana. Twój pech, może chcieli cie wrobić? Nie masz z nikim na pieńku?
Mam z kazdym bo zal im pupki sciska ze tyle ranku w miecha wbilem, czemu mam niby zlazic z pola, dlatego ze mnei atakuja.. bez pojecia
Słąbe argumenty macie, zazdrosc i tyle
Celowe i wielokrotne otrzymywanie punktów rankingowych. Drobiazgowo zostało sprawdzone 25 stron raportów z pośród których spora ilość to walki odbiegające od normy. Nie wszystkie zostały niżej zaprezentowane:
Nie prosiłem ciebie bys mi to wyjasniał jak bys nie zauwazył
Nie musiałeś, to forum publiczne, mam prawo głosu. Dostałem tyle banów od Vandee i Walkmena, więc chyba wiem o co posądzają i jak to sprawdzają?... Możemy czekać na Vandee`go żeby napisał ci to samo, ale ja głębszego sensu nie widzę.
Lov napisał/a:
Dla mnie to bylo duzo i zdobylem go uczciwie;]
Nie do końca uczciwie z oczu osoby trzeciej. Jak tak patrze, to na moje oko przekręt, może i na mały ranking ale czego to się już teraz nie robi...
Przekret, rozesmialem sie do łez, dziwne Gm Mapy nakładal juz na moje konto kare, i dziwnym trafem niezauwazył owego "przekretu"
Dlaczego za każdym razem pracuje z ludźmi którzy nie czytają ze zrozumieniem?
Aquagen napisał/a:
Co do walk, zależy od GM Walkmen toleruje 2-3 z jednym graczem. Ty jak widzę miałeś po 5, nie dziwie się Vandee`mu...
Zależy od GM, skoro Mapy nakładał już na ciebie jakąś karę, to już zostałeś 'naznaczony'. Każde takie naznaczenie = większa kontrola i częstsze sprawdzanie gracza. Widocznie miałeś pecha i Vandee cię sprawdził, Mapy pewnie nie zauważył, lub nie miał czasu tego wszystkiego sprawdzać. To już jego problem, zresztą zostałeś uczciwie ukarany więc nie wiem o co ta dyskusja...