Poj......e jest to że zamiast odjąć ilośc pkt z 'przelanych' walk to zabieraja polowe ?
VaanDee w tej grze osiagnol tylko lvl bo ma zbyt maly mozg aby grac na rank czy cos..
Widzi ze ktos osiagnol top 10 zbyt szybko - o dobra to znajde na niego 'haka'
żenada i dziwicie sie czemu malo ludzi gra ?
Przez taką niesprawiedliwosc
Konto GM-a nie jest do gry. Od tego ma On swoje prywatne konta.
Nie, to nie przez to jest tak mało graczy. MFO po prostu upada, coraz więcej osób dochodzi do wniosku, że nie warto grać... a szkoda.
VD ma konto na s1, ten sam nick . . .
Moim zdaniem trochę przesadził, wystarczyło odjąć rank z graczami, ktorzy atakowali WIECEJ niż 3 razy, czyli ogólnie ok. 300 ranka by stracił
Wybaczcie ale to nie wy straciliscie 16k rank przez glupote innych
Straciłem więcej, też przez głupotę innych i jakoś żyję:)
NA 99 % sprawa przegrana... Wiadomo, że brał wszystkich na hita przez to, że miał atrybuty lodu, ale takie walki, gdzie ktoś zbija na nim lv powinien niestety zgłaszać. Paradoks jest w tym, że gdyby to zgłosił to straciłby 1k ranku, a teraz kiedy GM się do tego dobrał stracił połowę ranku bo tak nakazuję regulamin.
A z tego co mi wiadomo to VanDee osiągnął o dużo więcej niż wam się wydaję w ranku
Ostatnio zmieniony przez Legolass 09-04-2010, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
"Skasowałeś" z własnej woli -,-
A myslisz ze on by wykasowal jak by przegral 3 razy po 1.5k ? ^
Aaa to o to jest ten płacz na forum? Bo mu 16k poszło? Ojej tragedia. Taka gra, skoro wie że gracze będą go chcieli wdupić to czemu jak ten debil stał na tym polu? Jego problem, dostał uczciwą karę...
P.S Nie skasowałem bo przegrałem parę walk, skasowałem bo miałem taki kaprys i tyle.
I dla twojej wiadomości, przegrałem 2 nie 3 razy. Raz poja o nic i raz z nupstatem...
Juz mi sie nie chce czytac tego. Kolejny "ranker" przylazl z jekami.
Ja rozumiem, gdyby byly chociaz jakies jasne i SPOJNE argumenty, jak w przypadku bodajze azkero, ale ty lov krecisz, raz mowisz, ze cie nie bylo, nic nie wiedziales, pozniej, ze byles na rekolekcjach, pozniej, ze jednak w domu, na dodatek wyleczony przed wiekszoscia/czescia walk. Dziwne...
Jesli na dodatek byles przed kompem, walki mogles zglosic. Ale po co? 10 razy atakuja Cie noobki, ktore chca cie "zniszczyc" bo ci zazdroszcza? Nie daj im tej satysfakcji-zglos te marne "30 czy ilestam pktow" do gma i masz problem z glowy...
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 09-04-2010, 20:36
Lolipop napisał/a:
Wybaczcie ale to nie wy straciliscie 16k rank przez glupote innych
To Twoim zadaniem jest zgłosić podejrzane walki do GM'a. Jeżeli ja walczę dwie walki z jednym graczem 1k+ PR w przeciągu mniej niż 1 dnia, to zgłaszam to do GM'a. Przecież to jest jasne, że gracze z TOPu są brani pod lupę jako pierwsi.
Co do osób piszących, że powinno się odjąć tylko ranking z wyżej wymienionych walk, a nie 50% - taki jest regulamin - nie zgłosił walk, więc nie ma się o co targować - podlega każe zgodnej z regulaminem.
Owszem, można zbanować również jego przeciwników, ale oni przelali tylko 2/3 walki, a Lov około 30. Wyżej już ktoś nadmieniał, że dostał taryfę ulgową od Mapy'ego i ban się przesunął w czasie o jakiś tydzień, więc innym też można na razie darować. Zresztą, odejmą im po max 100PR, więc wielka szkoda to nie będzie.
To może wypowiem się jako nieliczna osoba bezstronnie ..
Większości walk nie uznawałbym jako przelew, gdyż graczowi
Lov wyszły całkiem nieźle zbalansowane staty, dzięki czemu
zaczynał prawie każdą walkę. Jak to przeciętny gracz "napalił
się na szychę" (wybaczcie za potoczne słownictwo ) i atakował
Lov'a póki nie zacznie walki .. a nuż by go zdjął na hita.
Przewaga żywiołu lodu zrobiła swoje, większość miała go 18 na minusie,
natomiast Lov 50 na plus co dawało mu kolosalną przewagę.
Jednakże gracze, którzy mieli nieco oleju w głowie zrezygnowali
po 2 próbach. Przykład:
http://w1.my-fantasy.net/...p?r_id=32668996 http://w1.my-fantasy.net/...p?r_id=32669018
Mniejsza, przegięciem pały była taka ilość walk z jednym przeciwnikiem ..
Największym błędem Lov były niezgłoszone walki z graczem dropsiol,
Januuusz i eCu.
Wygląda to ewidentnie na przelew (zaznaczam wygląda, bo
nie jesteśmy w stanie jako osoby z zewnątrz zdementować tego "zbiegu
okoliczności"). Dodatkowo gracze dropsiol(6) i eCu(3) mieli poziom wyżej, czyli
z walki nie mieliby nic więcej niż satysfakcję z pokonania dobrego gracza
i trochę golda .. (no właśnie, jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę - a
Lov miał jej niemało ).
Nie mniej jednak gracz po części przyznał się do winy
Cytat:
Zapytaj sie go dlaczego mnie atakowal? Chcesz wiedzec? Zbijał lv
... i tutaj mamy kolejną sytuację, z której poszkodowany musi wysnuć wnioski.
Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 09-04-2010, 20:43
SaKe napisał/a:
na dodatek wyleczony przed wiekszoscia/czescia walk. Dziwne...
Co w tym dziwnego? Jak zaczyna walki i wali hitem to normalne ze jest doleczone.
Szukasz dziury w całym.
pozdrawiam
[ Dodano: 09-04-2010, 20:46 ]
Cytat:
Największym błędem Lov były niezgłoszone walki z graczem dropsiol,
Januuusz i eCu.
Wygląda to ewidentnie na przelew (zaznaczam wygląda, bo
nie jesteśmy w stanie jako osoby z zewnątrz zdementować tego "zbiegu
okoliczności"). Dodatkowo gracze dropsiol(6) i eCu(3) mieli poziom wyżej, czyli
z walki nie mieliby nic więcej niż satysfakcję z pokonania dobrego gracza
i trochę golda .. (no właśnie, jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę - a
Lov miał jej niemało ).
Nie mniej jednak gracz po części przyznał się do winy
No właśnie naprawdę podejzanych walk jest kilka a VaanDee poleciał po całości i wkleił co popadło, więc jak juz to wypadałoby dac bana i odjąc rank za te walki, a nie kosic jak leci.
Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 09-04-2010, 20:50
ambity napisał/a:
Owszem, można zbanować również jego przeciwników, ale oni przelali tylko 2/3 walki, a Lov około 30.
Jakie ale? To co ich wina mniejsza? Wolno bezkarnie oddawać rank a za przyjmowanie kara? Weź się chłopie stuknij w głowę, albo każemy obie strony po równo albo nikogo.
Poza tym co mieli z tych "przelewów"? bo w logach Lova nie widać zadnego handlu z nimi a multikonta tez nie wykazano ani podobnych powiazań. To chyba ważne, nieprawdaż?