Fundując aktywne gemy do turnieju, bonus pozostaje.
Przed chwilą tak zrobiłem. Dałem gem HP+ 5* jako nagrodę do turnieju, ale bonus z niego pozostał, mimo że jest napisane +80% do HP. Po założeniu lub zdjęciu dowolnego gemu bonus znika
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
Level: 227
Świat: 3
Wysłany: 08-06-2010, 00:30
O ile się nie mylę wynika to z tego, że po ostatniej aktualizacji gry nastąpiło obniżenie wymagalnej liczby punktów AP do tego aby gem awansował (dotyczyło to chyba tylko gemów ofensywnych ale tego dokładnie nie pamiętam), więc stąd te AP na minusie.
_________________ Jest wiele rzeczy dla których warto żyć,
Jest kilka dla których warto umrzeć,
Ale nie ma ani jednej dla której warto zabijać.
hej ja mam taki mały problem, bo mam gem lód 1 (5-cio gwiazdkowy) i spełniam wszystkie wymagania ale gdy go aktywuje to podczas walki w ogóle nie mogę go użyć, przez co muszę używać słabszych jak np. ogień 1 (****) lub wiatr 1 (****), pomóżcie mi rozwiązać ten problem.
_________________ brunetki, blondynki, ja wszystkie was dziewczynki...
hej ja mam taki mały problem, bo mam gem lód 1 (5-cio gwiazdkowy) i spełniam wszystkie wymagania ale gdy go aktywuje to podczas walki w ogóle nie mogę go użyć, przez co muszę używać słabszych jak np. ogień 1 (****) lub wiatr 1 (****), pomóżcie mi rozwiązać ten problem.
W inteligencji jest dział "Częstotliwość poszczególnych ataków." - uwzględniłeś tam że chcesz atakować lodem?