Profesja: Wojownik
Level: 333
Wysłany: 08-04-2010, 21:31
1. to co oglądałeś to był prima aprilis
2.jestem na nie dlaczego już mówię, wole takie mfo jakie jest teraz a mfo 3 powinni zrobić oddzielne bazy danych itp.
[ Komentarz dodany przez: minek123: 09-04-2010, 19:46 ] To celowe działanie aby wprowadzić graczy w błąd 1 kwietnia...
(https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?p=427762&highlight=#427762)
_________________ Carpe Diem (czyli nasz GM MiT) grozi mi na pw. Do tego podstawia miny graczom z mojej drużyny. Robi to zapewne używając Tora, z którego, jak wszyscy wiemy, korzysta nie od dziś. Czemu administracja nic z tym nie zrobi?
JOE GAGE NA GM'A!
Ostatnio zmieniony przez minek123 09-04-2010, 19:46, w całości zmieniany 1 raz
stwierdziłem że coraz bardziej przypomina to grę margonem
Każdy tak będzie pisał... ale jak dla mnie to gdy mfo 3 wyjdzie Margonem będzie przypominał My-Fantasy Margonem to nieprofesjonalna nudna/nużąca gierka prowadzona przez jakiegoś idiote za przeproszeniem...
A co do postaci... to nie wyobrażam sobie by po tak wielkiej mapie biegały tak małe ludki... sprity 32x64 są znakomicie dopasowane.
Cytat:
Mfo 3 jest już ponad 50 % +
To nie jest wczesny etap
To jest bardzo wczesny etap jak na pare lat pracy... niestety.
Co do rozmowy to wnioskuje o to by moderator tematyczny i administrator tomi dostali po warnie za off top w temacie... Regulamin powinien dotyczyć każdego.. no chyba że tak nie jest.
Co do rozmowy to wnioskuje o to by moderator tematyczny i administrator tomi dostali po warnie za off top w temacie... Regulamin powinien dotyczyć każdego.. no chyba że tak nie jest.
Użytkownicy za offtop są karani w skrajnych przypadkach. Jak to się zmieni i wszyscy będą koszeni jak leci, to wrócimy do tematu ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Regulamin nie wspomina o wielu "niepisanych zasadach", które działają na korzyść użytkowników - co nie zmienia faktu, że należy przestrzegać regulaminu i nie liczyć na "taryfę ulgową".
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
w co wy wierzycie przecież to gotowe charsety niektóre tylko trochę kolorystycznie przerobione miałem kiedyś stronke na której było 70 % grafiki mf ^^ zresztą rpg makerowa też tu występuję lekko oszpecona.
Jestem za nowymi postaciami bardziej 3d nie 2d pozdro
_________________ Przed upem chciał ze mną walczyć 1/100 woj : > teraz każdy mi zaśmieca pw woj ^^
(2.5. Zabronione jest przesadne formatowanie tekstu (w tym pisanie FrEaKiEm). Kolorowanie i zwiększanie/zmniejszanie czcionki dozwolone jest tylko w szczególnych przypadkach, a o takowych decyduje Administracja. )
Profesja: Wojownik
Nick: BartoMFO_lev
Level: 329
Świat: 3
Wysłany: 17-05-2010, 19:04
Minek Lekko nie przesadzasz ?
przeciez kazdy może sobie napisać taką czcionką na jaką ma ochotę ;p
mogłeś tylko poinformowaĆ a nie odrazu See wsadzaĆ ostra ... ;/