nie wiadomo kiedy, możliwe, żenigdy albo, że nie w najbliższym czasie. Nie mam za bardzo czasu aby go naprawić. Zawsze możesz użyć wersji beta ewmfo 2, w które jest spis całego eq.
ok, dzisiaj postaram się naprawić ten spis online.
Może warto wrzucic cały spis eq na Forum i podkleić?
Jak widać spis Mapiego szwankuje a na portalu jest niekompletny.
MapY [Usunięty]
Wysłany: 01-05-2010, 11:40
Woj Mroku napisał/a:
nie mam tego spisu, gdzie?
Na pewno masz wersję ewmfo 2.0.4 RC2?
Generalnie nie ma tam jako tako spisu EQ, lecz podajesz nazwe i uzyskaujesz statystyki.
PS Uruchomiłem spis eq online, jeszcze nie wszystko działa, więc jak są jakieś błędy to zgłaszajcie
[GM] MapY, nagle błąd zniknął i mi zaktualizowało O.o
Ok, ale może jednak mi powiesz jaki to był błąd, możliwe że czasami występuje więc może da się go jakoś naprawić. Po za tym automatyczna aktualizacja nie zadziała, gdy serwer voila i boo mają awarię...
BTW. Będzie spis EQ taka wyszukiwarka w tym EWMFO\??
Przecież jest wyszukiwarka.
Cytat:
hm, pisało mi wtedy coś żebym się upewnił czy łącze internetowe mam poprawne.
Miałem na 100% żeby nei było
Bez powodu ten komunikat się nie pojawia, więc coś musiało być na rzeczy - tzn. system przesyłał do programu informację czy jest dostęp do internetu i wysłał że nie ma, a mimo tego mógł być, więc wina systemu...
na górze są podane tylko nazwy, i klikając na nazwę pokazuje ci ich statystykę.
A ja poszukuję np. że chcę znaleźć wszystkie hełmy od 161 do 180 lva ;D a tutaj wszystko jest alfabetycznie