Moja propozycja polega na tym, by przy każdej wiadomości widniał taki przycisk, bo skoro przy takich nie ma?
Od: BinD [Odpowiedz] 01.05.2010, 16:38:32 Usuń wiadomość Ignoruj gracza Pokaż tylko wiadomości od tego gracza
walczymy ? dasz mi wygrac kilka razy to ci 10.05 wysle esa za 10 zl
to jak mozna zglaszac coś takiego?
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Od: Rampage [Odpowiedz] 03.05.2010, 22:58:18 Usuń wiadomość Ignoruj gracza Pokaż tylko wiadomości od tego gracza
Siema :D Chcesz kupić tą postać za esa 3.66 ?? Ma 4.8k ranq 500k kasy i team miejsce 120
To juz kara powinna byc a przycisku nie ma?
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Od: Rampage [Odpowiedz] 03.05.2010, 22:58:18 Usuń wiadomość Ignoruj gracza Pokaż tylko wiadomości od tego gracza
Siema :D Chcesz kupić tą postać za esa 3.66 ?? Ma 4.8k ranq 500k kasy i team miejsce 120
To juz kara powinna byc a przycisku nie ma?
Jakiś czas temu zgłaszałem to jako błąd. Chyba muszę się przypomnieć.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem