Obecnie przeważają tematy, w których gracze proszą o bezpośrednią pomoc(...)
Co w tym dziwnego, jak wiekszosc ludzi jest leniwych i chce miec gotowca?
Ulozenie samemu statystyk/inteligencji jest przeciez za trudne... I wymaga mozgu, potrafiacego troszke policzyc i pomyslec^^
hoho, ja niestety wiekszosci z Was nie kojarze . jedynie kilku rodzynkow sie znajdzie . czuje sie staro kuzwa, choc do najstarszych nie naleze, nie to co 5 lat temu ; d. uzytkownik roku 2k6 mnie najbardziej rozbawil, haha witoj : D
Najlepsze i tak byly walki jeszcze w starej wersji, przed Folhord (czy jakos tak) swoimi multikontami na 100lvl z Ashariel'em ktory wychodzil swoimi multikontami ;d Albo zabicie krola behemotow z mozliwie jak najnizszym levelem, zlapanie zlotego setu z ostatniego miasta, nabijanie ranku, oddawanie expa i stanie przed oazis ;p
A teraz ide ogarnac ostatnia strone prezentacji na jutro na ustna z polskiego ;p
Adi, pewnie na 8903945, dawno temu zmieniłem, teraz mam 10080080 jak będzie Cis ie chciało to możesz się odezwać, raczej wieczorami bywam ;P
Endry ty pało! Pisałem do Ciebie ostatnio na steam to się tylko twój brat odzywa
a ja przed godzinką odebrałem geforce 9800gt, del roxando<3
SaKe, przeciez samo ułożenie statystyk, dobór eq, gemów itp to nie wszystko. Praktycznie na każdym lv nie da się ułożyć idealnej hybrydy, zawsze będziesz mieć gdzieś braki i dobrze przygotowany na Ciebie 'anty-mag/kina' powinien z Tobą wygrać.
Może zabrzmi to samolubnie, ale lepszej hybrydy niż te które dawały mi rank na Verrine pewnie nie bylo i nigdy nie bedzie^^
Praktycznie w miesiąc, może kapkę dłużej, razem z Shellem (no i coś tam próbował nam pomagać Kac) na 2 postaciach z 20lv i 2 z 7~8 zebraliśmy ponad 200k ranku mimo, że "nie dało się zbijać expa bez utraty ranku" heheh i pewnie "nadal sie nie da". Ale kto to tam pamięta...
Ogólnie cały projekt idealnej postaci wyglądał mniej więcej tak. Trzeba było ułożyć tak staty na 21lv zeby móc pokonać duchy w devos. Jest to jak najbardziej realne tylko dość czasochłonne bo zajmuje dobrych pare godzin, ale warto. Chyba jak shell robil swoja postać to mu dałem staty/eq na 20lv i tez dalo rade, ale nie pamiętam dokładnie.
W każdym razie, jak wiecie po devos w jakimś tam mieście jest pierwszy żywioł lodu. Pakujemy 50 pkt w lód, w pierwszych miastach z reguły każdy pakuje w ogień. My nadrabiamy siłę ataku naszym 'lodem' przez co można mieć trochę wiecej punktów w szczęściu, szybkości. Naprawdę rzadko się zdarzało żeby taka postać z dobrze dobranym ekwipunkiem, statami z kimkolwiek przegrała, najgorsze były tylko kiny ktore pakowaly wszystko w szczęście i sile.
Wiadomo że po pokonaniu duchów trzeba zrobić reset statystyk, zanim ja doszedłem do statystyk najbardziej odpowiadającym ów postaci to zrobiłem nieco więcej ;p
(...)
(...)
Ten myk robiliśmy ponad 2 lata temu, jednakże znając postęp aktualizacji mfo myślę że nic się nie zmieniło i można z tego korzystać do woli.
Tu macie jakies pierwotne statystyki, nie pamietam co bylo na co, po co i do czego dokladnie w tej hybrydzie, ale moze sie komus przydac
Adi, pewnie na 8903945, dawno temu zmieniłem, teraz mam 10080080 jak będzie Cis ie chciało to możesz się odezwać, raczej wieczorami bywam ;P
Ten drugi numer podawałeś mi na PW - pamięć Ci szwankuje, Zyguś, hehe..
Cytat:
Ogólnie cały projekt idealnej postaci wyglądał mniej więcej tak. Trzeba było ułożyć tak staty na 21lv zeby móc pokonać duchy w devos. Jest to jak najbardziej realne tylko dość czasochłonne bo zajmuje dobrych pare godzin, ale warto. Chyba jak shell robil swoja postać to mu dałem staty/eq na 20lv i tez dalo rade, ale nie pamiętam dokładnie.
W każdym razie, jak wiecie po devos w jakimś tam mieście jest pierwszy żywioł lodu. Pakujemy 50 pkt w lód, w pierwszych miastach z reguły każdy pakuje w ogień. My nadrabiamy siłę ataku naszym 'lodem' przez co można mieć trochę wiecej punktów w szczęściu, szybkości. Naprawdę rzadko się zdarzało żeby taka postać z dobrze dobranym ekwipunkiem, statami z kimkolwiek przegrała, najgorsze były tylko kiny ktore pakowaly wszystko w szczęście i sile.
Obecnie sporo osób korzysta z tego patentu, więc siłą rzeczy pojawiły się osoby, które to wykorzystują i wbijają ranking głownie na walce z tymi hybrydami.
A resztę pozwolę sobie ocenzurować - nie przeginaj ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
hyh, w sumie trudno żeby przez 2 lata po tym jak na to wpadlem nikt tego nie rozkminił ;d
czekalem ok. tydzień na nowa karte gaficzną, wiec praktycznie mnie na kompie nie było
zbijanie lvla i omijanie multialarmu az takie tajne ? ; >
mysle ze Ci co stosuja ten moj patent to pewno znaja ten sposob. No tak, ale po co ułatwiać pracę debilom którzy by na to nigdy nie wpadli
ehem, nie wiem co rozumiesz przez ogarniety gracz, 3 lata temu to ja pamiętam że w tej grze dominowały dzieciaki 10-13lat a ogarniętych ludzi można by było wymienić może z 20