Witam. Od niedawna znów zacząłem grać sobie w MFO i mam obecnie problem z mapką. Moja postać b. powili się porusza, lub wgl. staje w miejscu i czeka nie wiem na co... Musze wtedy klikać ponownie mapa, czy odświeżać całą stronę.... Najśmieszniejsze jest to, że tylko mapa mi się zacina, gra chodzi normalnie (wszędzie, gdzie nie operujemy mapką...), komputer się nie zawiesza... Najchętniej co wtedy robie to wyłączam kartę z MFO i koniec na tym. Macie może jakieś rady? Nie sądzę, żebym miał za słaby komputer na tą mapkę, zreszta gram w MFO nie od dziś i nigdy nie miałem takich problemów (przez całe 4 lata...).
_________________ Pozdrawiam.
"Na co się przydaje wiedza, jeśli nie służy człowiekowi ."
Poszukuję graczy do drużyny, ok. 60 lvl, chcący przejść fabułę i pomagać sobie. Ś1.
Ja też tak mam , expie i nagle procesor na 100% mocy idzie, zacina się mapka , spada moc procesora i szybko chodzi mf, też myślałem , że to wina kompa, ale widzę, że problem występuje też u innych
Dziwne, ja mimo zapewne zawirusowanego kompa, dosc slabo dzialajacego neta ostatnio nie mam zadnych problemow.
Czy macie tego samego dostawce internetu?
lecz gdy kiedyś miałem okazje to z tego co kojarzę, też nie spacerowało się komfortowo,
co jakieś kilkanaście kroków był kilkusekundowy "lag"...
Może Admin zaczął oszczędzać na serwerach? ;P
Poczekajmy na odpowiedz kogoś bardziej doinformowanego.
Whooow widzę, że to nie tylko u mnie się popsuło coś. Domniemywam, że używacie FF? Mnie na FF nawet o tej godzinie tnie, a graczy 51, więc to nie nasze komputery. Coś się chyba popsuło ze współpracą na FF, bo właśnie wszedłem na IE7 (nie mam google chrome jak radził minek123) i śmiga porządnie. Coś się podejrzewam powaliło Administracji we współpracy z najlepszą przeglądarką - FF. Może naprawią ))
_________________ Pozdrawiam.
"Na co się przydaje wiedza, jeśli nie służy człowiekowi ."
Poszukuję graczy do drużyny, ok. 60 lvl, chcący przejść fabułę i pomagać sobie. Ś1.