Wysłany: 01-06-2010, 19:02 Nagrody w turniejach, konkursy
Proponuję usunąć nagrody w postaci MF z turniejów
W zamian bym proponował organizować jakieś loterie co miesiąc. Każdy mógł by kupić max 3 losy. Los kosztował by 10MF, byłoby z 10 nagród po 100MF(jeśli by zostało wprowadzone to można by zmodyfikować trochę koszt losów i nagrody)
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
Turnieje, a w szczególności nagrody są ostatnią rzeczą, która trzyma ludzi przy tej grze. Usunięcie nagród dobiłoby tylko tą grę i odtrąciło graczy, co skutkowałoby kolejnym obniżeniem frekwencji w grze.
Turnieje, a w szczególności nagrody są ostatnią rzeczą, która trzyma ludzi przy tej grze. Usunięcie nagród dobiłoby tylko tą grę i odtrąciło graczy, co skutkowałoby kolejnym obniżeniem frekwencji w grze.
Zgadzam się.
Poza tym:
Cytat:
5.50. Propozycje dotyczące turniejów (zmiana grup, zwiększenie nagród itp.)
Chociaż nie do końca Twoja propozycja tego dotyczy.
Jedyną zaletą tej propozycji jest wykluczenie osób pazernych, kombinujących i czatujących na MF'y a skupi zwolenników uczciwej walki.
Ostatnio zmieniony przez minek123 01-06-2010, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Ja uważam, że kto miał odejść to odszedł. Więcej ludzi już nie odejdzie(bo nie ma już kto odchodzić?)
Już niewiele osób gra w MF
Jeśli nie to co ja proponowałem to może turnieje drużynowe? Może to by przyciągnęło trochę "starych" graczy?
minek123 napisał/a:
Jedyną zaletą tej propozycji jest wykluczenie osób pazernych, kombinujących i czatujących na MF'y a skupi zwolenników uczciwej walki.
Właśnie pod takich ludzi była ta propozycja
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
Nagrody MF niech są, inaczej tego MFa już bym dawno porzucił. Wiem, że już to było, ale zamiast eliksirów w turnieju (grupy 180+) można by tak dać rege lv3. Przez cały miesiąc na s2 była na salamandrii tylko jedna aukcja z rege lv3
_________________ Preszedłem fabułę na s2 jako drugi. Cel wykonany. Teraz można szczycić się, a ludzie traktują Cię z powagą i uszanowaniem...