Wysłany: 02-03-2010, 18:15 Raps#5 & Serafin#5 - Pomoc w statystykach
W tym temacie pomagamy/otrzymujemy pomoc niezbędną do pokonania bossa : Raps#5 & Serafin#5
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Ej no zaraz zaraz jakim cudem miałeś 1300-1500 speeda i po 3800 obrony to raczej nie możliwe chyba że nie dałeś prawie nic w lucka i zywotność i siłę i to nie iwem czy tak tez możliwe ja na 166 levelu mam 784 Speeda 3200 obrony i 3400 o.magicznej 640 lucka 13k hp i 3k siły da się to jakoś wytłumaczyć?
Mscicielo jednak tego że ja mam gemów inta lucka hp wita speeda i 2 siły nie da się wyjaśnić raczej mi się wydaje że skłamał tylko nie wiem jaki ma w tym cel może lubi wprowadzać ludzi w błąd
raczej też koledze nie wieże jakoś na 195lvl miałem miej więcej takie same staty trochę więcej defa mag bo 4,2 i okolo 3.8k fizyka na infira kolega chyba coś za dużo zaokrąglił ;>
Tak czy inaczej i tak jest to IMPOSSIBLE bo ja mam o kilka set gorsze te staty w niektórych przypadkach a lucka mam 640 i mam wszystkie itemy najlepsze jakie moga byc na te levele
dziwnie system walk jest zboriony (bo nie sądzę że to tylko przypadek) wbiłem lvl rozdałem 10 pkt do życia i zdobyłem lepsze eq które dawało mi około 70 więcej obrony i co ?? do tej pory ze statami które wyżej napisałem zdarzało się że przetrzymałem całą energie rapsa czy tam serafina tylko przegrywałem bo potów miałem za mało i nie zdąrzałem zjechaać im życia a teraz dziwnym trafem nie ma opcji abym 'doczekał' się aż zjedzie sobie całą energię .. zamiast w życie mogłem dać w szczęście ..