Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:35
Immunitet
Autor Wiadomość
ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 17-06-2010, 18:57   

Tivens napisał/a:
Czemu by nie wprowadzić darmowego immunitetu, dla graczy, którzy NIE CHCĄ się pojedynkować na mapie?

Po to powstały mapy z wyłączonym PvsP. W v3 będzie podobnie.

Tivens 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Lotny
Level: 63
Wysłany: 17-06-2010, 18:59   

Cytat:
przecież gdyby było tak jak mówisz to nikt by cię chyba nie atakował a co za tym idzie - nie założył byś takiego tematu.

A cóż to ludzie atakują mnie, bo im mnie szkoda, że nie gram na rank? Boś tak napisał ;>

Cytat:
Tivens powiem ci tak poszedłeś na forum i płaczesz że ktoś cię zabija i wydarzyło się wielkie zło

Podaj mi choć jeden post, w którym napisałem, że mnie zabili, kiedy expiłem. - Coście się tak uwzięli z tym płakaniem? Piszę porządnie, a nie jakiś lament, jak mam narzekać, żebyście nie powiedzieli, że płaczę lub lamentuję?

Cytat:
Napisałem ci że expij za miastem a ty nie bo za tobą lata a niech lata expij szybko to cię nie złapie a nie że wejdziesz na pole i czekasz nie wiadomo ile gdzieś tam to wiadomo że ktoś będzie chciał cię ubić

trochę kontrowersyjne jest "nie wiadomo ile", bo jeśli, np. kilka min - to oczywiście zgodzę się, ale w obecnej sytuacji nie można nawet załapać chwilowego laga, sprawdzić, czy mamy poty, obejrzeć walki z moobkami (czasem obejrze jak pokonam dużą ilość "trudniejszych"),

Dobra XVII07 - faktycznie to jest jakiś tam "klimacik", ale... nie - już nie będzie ale nie ma się już co dziorać, pech, taka ta gra i jeden człek nic nie zmieni. Wam widzę się to podoba ehh..

@EDIT (nie przeczytałem ADIHC1) - O ile wiem to tylko mapy na salamandrii i to tylko niektóre prawda? No + obszary, gdzie walczymy z bossami.

"Na co się przydaje wiedza, jeśli nie służy człowiekowi ."

Poszukuję graczy do drużyny, ok. 60 lvl, chcący przejść fabułę i pomagać sobie. Ś1.

XVII07 
Użytkownik

Level: 210
Wysłany: 17-06-2010, 19:15   

Tivens ja cię nie mam zamiaru obrażać bo poco ;) Sam napisałeś co do chodzenia do mapy że chcesz obejrzeć walkę jak pokonałeś silniejsze mooby spoko to daj sobie opcję przyśpiesz i lecisz dalej :smile: . Z twoich postów jakie na początku pisałeś to tak wynikło że ktoś cię zatakował miał takie prawo. Nie zabronisz mu, pewnie większość ludzi sądzi że znów ktoś ma jakieś ale co do gry. Co prawda na salamadri ograniczono pvp do minimum i wielu ludzi jest niezadowolonych gdyż walki na mapie na tym obszarze prawie co wymarły ludzie nie chcieli tego lecz administracja tak uznała 3/4 salamadri ma prota;/. A co do systemu że wielu się podoba akurat nie jest wielu co woli normalnie poexic np ja uciekłem dawno z takiego przedziału i teraz na hl lvl walczysz w turku musisz jednak popracować żeby mieć jakiś spokój...

Dyzgrafia... jest męcząca...

Tivens 
Użytkownik

Wysłany: 17-06-2010, 19:20   

XVII07 - oczywiście wiem, to była kulturalna rozmowa :P Ale można już chyba to skończyć, nic innego tylko szybko wbić na salamandrię ^^

Poszukuję graczy do drużyny, ok. 60 lvl, chcący przejść fabułę i pomagać sobie. Ś1.

cybershot 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 666
Wysłany: 17-06-2010, 19:25   

Tivens napisał/a:
A cóż to ludzie atakują mnie, bo im mnie szkoda, że nie gram na rank? Boś tak napisał ;>

Nic takiego nie napisałem, to ty masz problemy z interpretacją. A po tym jak pokazałeś, że pławisz się w intelektualnym brodziku, już nie chce mi się z tobą dyskutować ani nic ci tłumaczyć. Po prostu wbij sobie do głowy, że nikt pvp dla ciebie nie usunie - chyba nie za trudne?

Tivens 
Użytkownik

Wysłany: 17-06-2010, 19:29   

Ty jesteś ... czy tylko takiego udajesz? Twój poprzedni post odnoszący się do mojego (do tego, do którego się odniosłeś wcześniej) właśnie znaczy to, co napisałem. I jest to dla mnie niewiarygodne jak ty przy drugiej stronie tematu i podobno aktywnego uczestniczenia w nim dalej nie zrozumiałeś mojego pierwszego posta... :neutral:

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 17-06-2010, 19:35   

Tivens napisał/a:
@EDIT (nie przeczytałem ADIHC1) - O ile wiem to tylko mapy na salamandrii i to tylko niektóre prawda? No + obszary, gdzie walczymy z bossami.

W v3 od początku będzie podział na mapy z i bez PvsP.

W obecnej wersji gry nic się nie zmieni w tej kwestii.

cybershot 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 666
Wysłany: 17-06-2010, 19:35   

Rankerzy na małym lvlu nie wyżyją z samego naparzania się między sobą, za dużo wałków. A większość wolała by sobie włączyć coś takiego i mieć spokój (czyt. nie było by kogo łapać). O to chodzi, że dla mnie wyłączenie pvp a ten twój "immunitet" to prawie to samo.

Tivens 
Użytkownik

Wysłany: 17-06-2010, 19:36   

To bardzo dobrze :) A skoro nic się nie zmieni to, żeby nie kontynuować mojej pseudo rozmowy z cybershotem, proszę o zamknięcie tematu.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi