Gra typu obstaw i wygraj :]
Gracze mogliby obstawiać kto wygra w pojedynku bądź cały turniej wygrywając tym samym
2krotną (lub inną zależy oda administracji) stawkę postawionego golda
Czekam na opinie !
Pozdrawiam Addict
Odświeże
SaPeRe AuDe napisał/a:
A zatem :
Myślałem o zrobieniu czegoś na wzór zakładów bukmacherskich dotyczących turniejów. Po zakończeniu zapisów a przed rozegraniem pierwszej rundy można by za golda obstawiać zwyciężce turnieju poszczególnych grup.
Wiem że do tego musieliby zostać przydzieleni odpowiedni ludzie aby się tym zajmować, ustalać stawki no i byłoby z tym troszke roboty więc nie licze z jakąś szczególną aprobatą tego pomysłu. Prosze tylko o rzetelne komentarze
MichuL napisał/a:
ja bym raczej proponował zakłady w czasie turnieju kto w danej grupie wygra, możliwe do obstawiania zanim zacznie się druga seria
Nie jestem pewien czy to nie podchodzi pod zakazane tematy w dziale propozycje:
5.50. Propozycje dotyczące turniejów (zmiana grup, zwiększenie nagród itp.)
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec
Nie jestem pewien czy to nie podchodzi pod zakazane tematy w dziale propozycje:
5.50. Propozycje dotyczące turniejów (zmiana grup, zwiększenie nagród itp.)
Chyba nie, przecież grupy się nie zmieniają, nagrody też nie.. To nic podobnego do wymienionych w nawiasie, tak więc nic nielegalnego.
Wydaje mi się że parę razy się przewinęło przez forum, ale jestem za.
Wydaje mi się że parę razy się przewinęło przez forum, ale jestem za.
Nom to co jest pod "odswieże"
to ze starych wątków
tylko że ktoś zaczął temat o innym hazardzie ktoś się typkowi za przeproszeniem wpiepszył i tak konkretnie nikt tego nie zaproponował ;P
[ Dodano: 24-06-2010, 14:30 ]
Zahir napisał/a:
5.50. Propozycje dotyczące turniejów (zmiana grup, zwiększenie nagród itp.
Ale tu raczej chodzi o nagrody za turniej
A zawsze uczestnikom turnieju można zablokować możliwość obstawiania