w Devos jak i w Nordi jest cena maks 600 K i to jest moim zdaniem glupota poniewaz to jest jak wyscig kto pierwszy zalicytuje to juz go wygrywa, Ktos zalicytuje za 575 K to juz nikt nie ma go mozliwosci przebic poniewaz przekroczy cene maksymalna ...
Ja wielokrotnie wysyłam wiadomości do graczy którzy stosują takie "paskudne ceny" niewiele niższe od 5% w stosunku do ceny z limitu. I co? Niektórzy odpisują, że dobra, będą licytować na 600 a inni odpisują w stylu:
Cytat:
kupuje eliksiry za min cene by tacy jak ty nie mogli mnie przebic a jak przebija to kara narka
I co mam zrobić? Przebić i narażać się na ukaranie przez GM'a? Mi tym bardziej nie wypada grać nieuczciwie ale uważam, że powinno być dozwolone zalicytowanie do max dopuszczalnego limitu nawet gdy różnica wynosi minimalnie poniżej 5%.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
ja tez sie z tym zgadzam. Walkmen Ty mi napisalem PW na moje konto i od tamtej pory licytuje za 600 K elki tak jak chciales ale nie ktorzy nadal nie rozumieja i licytuja za 575 K czyli nie mozna przebic bo ban
Kurde po ce te limity są jak ja już od ponad tygodnia nie moge kupić mikstur lvl3 w Nordi na 1 świecie bo co zalicytuje za maksymalna cene to mnie i tak przebijają ;/Nawet nie wiem jak ;/ a ja nie moge ich później licytować ;/ GM'ie !!!! weź coś z tym zrób bo aż odechciewa sie grać już w tą gierkę !!! zajdź do Nordi i pokaż mi mikstury lvl3 które można zalicytować w przeciągu (1-2h). Ułatwie ci poszukiwania i powiem że NIE MA!!!!!!!
Jak coś już robisz to rób dokładnie.... bo ja wszystkie mikstury dostępne do licytowania licytuje a i tak jeszcze ani 1 nie kupiłem od tego czasu z tymi głupimi limitami ;/
Pozdro.
bo co zalicytuje za maksymalna cene to mnie i tak przebijają
Jeżeli licytujesz na maxa to jak ktoś inny może CIę przebić? Nie logiczne.
Albo nie licytujesz na maxa albo po zalicytowaniu "znikają" i nawet nie wiesz jak CI przybywają w plecaku.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Na 100% licytuje za max ceny i nie wiem jak robią gracze że licytują te mikstury ja są juz za max ceny ;\ a gdy odznaczam "Pokaż jedynie aukcje dostępne do licytacji" to np teraz jest mikstur na sprzedasz lv3 400sztuk
Limit ceny: 160.000 G
(400 G za sztukę)
Najwyższa oferta:
400.000 G
przez michashoo
Koniec: dziś o 13:31
next
Sprzedaje: revan9
Limit ceny: 80.000 G
(400 G za sztukę)
Najwyższa oferta:
200.000 G
przez zuru177
Koniec: dziś o 14:11
i tak w każdej godzinie możesz sprawdzić pierwsze 2-4 licytacje są owiele wyzej licytowane niz są limity a ja licytuję zawsze za max i mnie przebijają
Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 23-06-2010, 20:47
Ech powtarzałem już nie raz powtórzę po raz kolejny, o ile limit na itemy ktore mozemy kupic w sklepie jest jak najbardziej sluszny o tyle na pozostale juz niekoniecznie, zwlaszcza jeżeli chodzi o wszelkiego rodzaju ciezko dostepne miksy.