Używałem Firefoxa, dopóki nie zaczęło mnie irytować częste zacinanie, i jeszcze częstsze aktualizację
Co jak co, Ff jest zbyt dziurawy jak dla mnie.
~Fret~ napisał/a:
Jakoś nie zauważyłem, odkąd używam chrome liczba wirusów spadła prawie do zera
Możesz rozwinąć? Praktycznie od zawsze korzystam z Firefoksa i nie bardzo wiem co masz na myśli... A to, że błędy są naprawiane na bieżąco to chyba dobrze? Wskaż mi program, który nie zawiera błędów.
Areen napisał/a:
A ja mam takie marzenie co do przeglądarek: hybryda Opery z Firefoxem - byłoby wtedy cudo...
Prędzej Firefoksa z Chromium... Choć i tak Firefox wraz z NoScriptem i AdBlockiem jest niezastąpioną przeglądarką ; >
Szkoda, że wybrałem listy wyżej Chroma Bo od teraz używam przeglądarki Safari w wersji 5.0 Każdą stronę ładuje szybko, a jak otworzy się nową kartę pokazuje się tak zwane Top Sites (Czyli miniaturki stron do których często się wchodzi) jak u Chrome tylko jest to większe.
Polecam ją wam i to bardzo
PS Sorki za odświeżenie tematu
_________________ Piszę poprawnie, po polsku
Każdy wie kiedy zrobił pierwszy krok, lecz nikt kiedy zrobi ostatni...
Profesja: Wojownik
Level: 109
Wysłany: 01-08-2010, 18:24
Używam polskiej wersji Opery 9.80 (jest już zdaje się nowsza wersja, ale nie aktualizowałem). Przejrzysty design, możliwość blokowania skryptów na stronie i wykrywa niebezpieczne oprogramowania z robakami na wybieranej witrynie, ostrzegając przed wejściem. 0 bugów, polecam gorąco. Osobiście się w niej zakochalem