Jak widać podobny pomysł pojawił już się na forum.
Co do samego bonusu - jaki, w jaki sposób miałby być liczony? Im bardziej kompletna i szczegółowa jest propozycja, tym większe szanse ma na pojawienie się w grze.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
1. po zebraniu setu dajmy na to X dostajemy bonus Y jasne??
Nie, wciąż to co najważniejsze nie jest jasne.
ADIHC1 napisał/a:
w jaki sposób miałby być liczony?
A więc, w jaki sposób miałby być liczona wartość bonusu i dlaczego? Przypomnę tylko, że nie raz do gry trafiał przesadnie wypasiony ekwipunek i nic dobrego z tego nie wynikało (choćby "legendarne" Brązowe Rękawice, które swego czasu porządnie namieszały).
ADIHC1 napisał/a:
Im bardziej kompletna i szczegółowa jest propozycja, tym większe szanse ma na pojawienie się w grze.
Także wzory i przykłady są mile widziane.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Przypominam, że żadne zmiany w EQ nie wchodzą w grę. Z resztą zakasuje też tego regulamin działu propozycje. Od autora tematy raczej wymaga się odpowiedniego rozkładu bonusu, a nie poprawianie wszystkiego pod tą propozycję. Jak coś wymyślicie porządnego, dajcie znać.
Patrzac ze mozna przy nim miec ziemie wiatr i ogien lub lód na 50
i gdyby jeszcze dawał fajny bonus to duzo by się znalazło takich "półgłówków"
Pewnie, tylko że taki półgłówek który to zrobiłby, nie zbierze całego setu. Jeśli chodzi o tych lepszych, to oni raczej woleliby kupić coś lepszego i mieć więcej defa niż 100hp i 20mp