Proponuję usunąć prywatne turnieje z s1 i s2. Zapobiegnie to setkom tematów "wbił mi się lv ponad limit". Po za tym nikt ich nie tworzy do niczego innego prócz blokady lv co jest zupełnie niepotrzebne
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
Po za tym nikt ich nie tworzy do niczego innego prócz blokady lv co jest zupełnie niepotrzebne
I tu się nie zgodzę, może nie jest to potrzebne na low lvl,
ale np. co w przypadku 260 lvli którzy chcą walczyć, a jedyną szansą jest właśnie turniej?
Nie ma innego sposobu na uczciwą rywalizację w walce. Jedyną szansą jest właśnie pozostanie na 260 lvlu.
(nie licząc niewychodzenia z zamku, ale co z fabułą? inni nie mieliby za fajnie, mi to obojętnie, przeszedłem wszystko co możliwe, jednak demona trzykrotnie wzmocnionego nie da się pokonać z moim lvlem)
No chyba że powstanie ostatnia grupa turniejowa, lub manualna blokada lvla dla chętnych do walki w oficjalnych turniejach.
Jeśli masz 260lv to pewnie nie chodzisz po mapie. Żeby wbił się lv nie wystarczy zrobić kroku, ale wygrać walkę na mapie. Więc po rynku można by chodzić.
minek123 napisał/a:
No chyba że powstanie ostatnia grupa turniejowa, lub manualna blokada lvla dla chętnych do walki w oficjalnych turniejach.
Jak by miała działać ta blokada?
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
Prywatne turnieje to nic złego, więc nie ma co płakać. Lepszym rozwiązaniem byłoby to co powiedział minek - blokada levelowa nakładana przez gracza. Choć tu uważam, że gracz powinien się pilnować, a jasno określonych zasad dot. wbijania poziomu podczas turniejów nie ma - dlatego gracze się łapią.
A nie można by zrobić tak aby po zakończeniu turnieju automatycznie wbijały się lewele z nabitego za ten czas expa
a uczestniczyć w turnieju można by raz na dwa dni(po zakonczeniu turnieju bylby pierwszy dzien)
No i nie można by uczestniczyć w więcej niż 1 turnieju w tym samym czasie
No i nie można by uczestniczyć w więcej niż 1 turnieju w tym samym czasie
A co w tym złego ??
Ja średnio po 10 miesięcy siedzę na s2 w każdej kategorii począwszy od 140 lvl bo od tego momentu expienie i fabuła mnie znudziła .. I jedyne co trzyma mnie przy tej grze to udział w co miesięcznym turnieju. I dość sporo jest takich graczy