Wysłany: 10-07-2010, 13:57 Niesłuszny ban od [GM] Mapy !
Świat na którym dostałem bana: 1ś.
[GM] Który dał mi bana: [GM] Mapy
Przewinienie: Prośba o udostępnianie i/lub udostępnianie innemu graczowi jakichkolwiek informacji niezbędnych do zakupu/doładowania punktów MF.
Załącznik: http://w1.my-fantasy.net/evidence.php?eid=106791 Opis sytuacji: Otóż zbierałem na resa i miałem umieszczoną w prezentacji wiadomość, zę kto chce może mi wyslac eska. Gracz Queen napisał do mnie i spytał jak oni mi dają te MF i napisałem mu, ze wysyłają mi eska. Otóż on nie skumał za bardzo bo pisał na czacie więc wyslalem mu na pw tresc sms-a za 1.22 i napisałem, że może mi w ten sposób pomóc lecz nie namawiałem go do tego. Później zobaczyłem, że siedzę w więzienu...napisałem do queen'a dlaczego mnie nakablował GM'owi i napisałem, że w ten sposób szacunku nie zyska. Dostałem pw z wiadomością, że on specjalnie to zrobił poneiważ chciał mnie wsadzić za kraty (dostałem od niego ignora od razu więc się zdenerwowałem i również dałem mu ignora i niestety te PW znikło).Npisałem zażalenie lecz GM mi na nie nie odpisał. Uważam, ze jestem niewinny i proszę o skrócenie wyroku lub uniewinnienie.
Przepraszam i proszę was o pozytywne rozpatrzenie sytuacji.
Dziękuję i pozdrawiam Pac.
Niestety, nawet jak gracza chca Ci pomoc to nie mozna tak "bo nie" i juz
Prosiłbym chociaż o złagodzenie kary jeżeli to możliwe.
Obiecuję, iż taka sytuacja więcej się nie powtórzy. Jestem miłym pomocnym graczem. Proszę mi dać szansę. Proszę.