w wielu grach online i nie tylko jest możliwość tworzenia sobie sygnatur swojej postaci,
jako, że w MF tego jeszcze nie ma postanowiłem coś takiego zrobić z racji wolnego czasu.
Otóż, pod adresem: mf3.pl można sobie utworzyć userbara
ze statystykami własnej postaci.
Jak to zrobić ?
Wystarczy w polu input wpisać adres www do swojego profilu, lub wkleić swojego reflinka,
czyli wklejamy np.:
Projekt będzie rozwijany w miarę mojego wolnego czasu, będą także inne wyglądy userbarów,
oraz zrobię sygnaturę, która będzie pokazywała wszystkie statystyki danego gracza.
Wszystko wygląda następująco:
Propozycje, uwagi zamieszczajcie w tym temacie.
_________________ szukarka.com
Ostatnio zmieniony przez Grins 21-07-2010, 15:13, w całości zmieniany 1 raz
chyba mi sie wydaje ze cos nie smiga
nawet jak Twoje wkleje to jest calosc poprzestawiana
a uwage jedyna jaka bym mial to zeby adres strony z tego user bara przeniesc w inne miejsce bo jak ktos bedzie mial wiecej pkt to mu zasloni a napewno sie znajdzie ktos , kto bedzie plakal
chyba mi sie wydaje ze cos nie smiga
nawet jak Twoje wkleje to jest calosc poprzestawiana
a uwage jedyna jaka bym mial to zeby adres strony z tego user bara przeniesc w inne miejsce bo jak ktos bedzie mial wiecej pkt to mu zasloni a napewno sie znajdzie ktos , kto bedzie plakal
Mój profil do wklejenia nie będzie działał, ponieważ tablica zawiera mniej obiektów, niż dla innych użytkowników.
Drogą dedukacji prawdopodobnie to jest Twój link:
Zapomniałem dodać, iż to działa tylko dla graczy z pierwszego świata.
tez mi to wpadlo na mysl ;<
fakt faktem jest to moj char a z przed lat lohoho
trudno , moze kiedys skorzystam jak zaczne grac na s1
+ za checi dla Ciebie
Swego czasu dokch udostępniał podobne rozwiązanie, ale po tym, jak zrezygnował z gry nie było komu aktualizować skryptu. Także dobrze, że ktoś inny wyszedł z tego typu inicjatywą ; >
Generator został uaktualniony, teraz możemy zobaczyć bardziej szczegółowe statystyki postaci.
Czekam na jakieś propozycje co do funkcjonalności skryptu, dobrze byłoby gdyby ktoś jakieś wyglądy fajne bannerów zrobił.
Niezbyt ładnie to się prezentuje... spróbuj z bardziej czytelnymi czcionkami, bo zabawa w tego typu kroje nie zawsze wychodzi na dobre. Po za tym ta "sygnaturka" jest zbyt duża bo jak wiadomo na forum maksymalny rozmiar jakiegokolwiek obrazka w podpisie to 400x150px. Ogólnie nawet tło niezbyt mi pasuje do MFO. Myślę, że powinieneś nad tym jeszcze sporo popracować
Tak jak już wspomniałem na SB, nie mam jakiegokolwiek pojęcia co do wyglądu/grafiki, nie potrafię sobie czegoś wyobrazić, aby to ładnie wyglądało, więc jeśli jest ktoś chętny, to proszę aby zrobił chociaż jeden banner, niech będzie 400px szerokości i dobrał do niego jakąś czcionkę, a ja postaram się to wdrożyć.