Dziwię się tylko, że jeszcze nie dostaliście banów za ten spam, który robicie w tym temacie.
Postaram się na szybko wyjaśnić tutaj parę kwestii
1)błąd zostanie naprawiony kiedy wejdzie admin - wasze śmieszne lamenty odnośnie marnowania ruchów nic tutaj nie wskórają.
2)światy s2 i s3 nie zostaną złączone ani też usunięte - kwestia bezdyskusyjna.
3)GM nie może NIC zrobić w związku z awarią, trzeba czekać na admina
4) GM nie dostaje żadnej "kasy", za to, że jest GM'em.
Podsumowując dzień jak co dzień - z rana jak zwykle - przekonałem się o waszej infantylności i zerowej zdolności analitycznej , drogie dzieci
Sam nie jestes taki stary wiec nie nazywaj nas dziecmi to po 1 po 2 byłeś gmem ze mozesz powiedziec czy dostaje kase czy nie ? z tego co wiem to Ci GM'i głowni dostają jakąś kase z naszych smsow na MFy jesli by tak nie było to komu placilibysmy te dajmy na to 11 zloty ??
A co do banow to Ty od tego nie jestes wiec nie masz co dyskutowac tak jak my nie mamy co dyskutowac o polączeniu/ skasowaniu s2/s3
Dziwię się tylko, że jeszcze nie dostaliście banów za ten spam, który robicie w tym temacie.
Postaram się na szybko wyjaśnić tutaj parę kwestii
1)błąd zostanie naprawiony kiedy wejdzie admin - wasze śmieszne lamenty odnośnie marnowania ruchów nic tutaj nie wskórają.
2)światy s2 i s3 nie zostaną złączone ani też usunięte - kwestia bezdyskusyjna.
3)GM nie może NIC zrobić w związku z awarią, trzeba czekać na admina
4) GM nie dostaje żadnej "kasy", za to, że jest GM'em.
Podsumowując dzień jak co dzień - z rana jak zwykle - przekonałem się o waszej infantylności i zerowej zdolności analitycznej , drogie dzieci
Sam nie jestes taki stary wiec nie nazywaj nas dziecmi to po 1 po 2 byłeś gmem ze mozesz powiedziec czy dostaje kase czy nie ? z tego co wiem to Ci GM'i głowni dostają jakąś kase z naszych smsow na MFy jesli by tak nie było to komu placilibysmy te dajmy na to 11 zloty ??
A co do banow to Ty od tego nie jestes wiec nie masz co dyskutowac tak jak my nie mamy co dyskutowac o polączeniu/ skasowaniu s2/s3
1) Jesteście dziećmi ja też jestem dzieckiem nadal( moich rodziców). Poza tym chodzi mi raczej o wasze podejście i sposób myślenia ( a w zasadzie jego brak).
2) Twoja teoria spiskowa jest równie śmieszna co niepoważna- Za smsa 10,98 zł admin Jacek dostaje około 3 zł ( nie więcej, a możliwe, że mniej) - odlicz od tego jeszcze koszty serwerów i inne wydatki.
3)faktycznie nie jestem od tego, żeby rozdawać wam ostry ale mogę napisać, że na nie zasługują
No cóż jak zaczniecie trochę jaśniej myśleć, dajcie znać.