Czyściłem całą pamięć przeglądarki, reinstalowałem Firefoxa, 2 razy instalowałem Windowsa (na XP i 7), wyłączałem/usuwałem dodatki z przeglądarki i dalej nie mogę zapisać profilu.
Na pewno nie wina Internetu, bo działa szybko że nawet nie widzę ładowania stron.
Problem występuje już dłuższy czas. Prosiłbym o pomoc chociaż nie jestem pewien czy cokolwiek może pomóc.
Dodam, że aby wysłać ten temat musiałem zrobić to przez Google Chrome bo też nie mogłem wysłać tematu i że inne strony na forum działają świetnie. o.O
Przemo czasem świruje, także zapisałem na nowo ustawienia Twojego profilu i przeczyściłem pamięć podręczną stylów. Jeśli błąd dalej będzie występował to tylko Tomi będzie w stanie pomóc.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Mogę jeszcze sprawdzić Twoje konto u siebie i wykluczyć to, że błąd leży po Twojej stronie. Potem będziesz musiał skorzystać z opcji przypominania hasła.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem