Witam cały czas mnie wnerwia po pokonaniu rapsa w tej krainie nowej obok Langerburga to że nie zawsze przy każdej walce mam to że poniżej 55% hp sie lecze. Do tego jak chce isc na quest z liczem to licz ten na początku normalny mnie zabija bo ja sie nie ulecze ....... Pomóżcie jak mają być skrypty dobrze, żeby wszystko było OK bo mnie wnerwia to że automatyczna walka tylko.
[ Dodano: 13-08-2010, 19:46 ]
Do tego za każdym razem jak walczyłem z kolesiem na PVP to nigdy mnie pota nie uleczyła. juz 3x !
_________________ Gry MMORPG na jakich gram :
Margonem(przerwa do grudnia z powodu Nowego Silnika i mojego słabego kompa)
Tibia. (21lvl pal od nowa gram bo dawno nie gralem) Olympa xd
MFO(xd)
I pare innych nie chce mi sie wymieniać.
15.08.2010
Potrzeba mi punktów Ruchu ;[ i jakichs 60~ AP na 3poziom leczenia i bedę mógł sowe ubić
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 13-08-2010, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 13-08-2010, 20:01
Czy zwróciłeś uwagę ile mikstur wykorzystałeś podczas walki? Maksymalnie można użyć czterech. Mogło Ci również po prostu zabraknąć mikstur w plecaku. Jesteś pewien, że miałeś je i nie użyłeś już czterech?
Wiem że można użyc tylko 4- ja prawie zawsze mam mixy ;P
Po prostu proszę was i innych żebyście mi napisali co mniej więcej ma zawierac skrypt
Gem ognia 1 (2 gwiazdki)
Po co to?
Nie wiem ;P
ambity napisał/a:
Czy zwróciłeś uwagę ile mikstur wykorzystałeś podczas walki? Maksymalnie można użyć czterech. Mogło Ci również po prostu zabraknąć mikstur w plecaku. Jesteś pewien, że miałeś je i nie użyłeś już czterech?
MFO(xd)
15.08.2010
Potrzeba mi punktów Ruchu ;[ i jakichs 60~ AP na 3poziom leczenia i bedę mógł sowe ubić
Przede wszystkim, jeśli jesteś magiem, używaj TYLKO magii, nie uderzaj z fizyka. Na samej górze ma być Ogień 100%
Do tego inteligencja:
Polecenie 1
Twoja postać procent HP <= 52
Użyj Mikstura życia lvl1
Polecenie
Twoja postać ilość MP <= "x"
Użyj Mikstura many lvl1
x- liczba o jeden mniejsza niż koszt rzucenia czaru (w tym przypadku gemu ognia)
(np. jeśli gem zabiera 10 MP, x=9 )
Od teraz używam gemu leczenie 1 i mikstur many lv1 i gemu ognia 1 poziom 2 lepiej mi idzie jeszcze z 1 ppoziom w ogniu i 1 w leczeinu i bede mogl w pvp wygrywac
[ Dodano: 14-08-2010, 11:05 ]
DObre takie coś? Hmm?
MFO(xd)
15.08.2010