Witam pomyślałem że można by dodać do MFO np w v3 takie coś że w jakimś mieście są areny w której ja sie przejdzie cała z potworami ale mocnymi to można dostać na swoją profesję jakis mocny item. Np arena na 5 lvl..Na 50...i na 150... pare aren z potworami a nagroda jak sie za jednym razem cała przejdzie pokolei jakis item. na ten lvl mocny
_________________ Gry MMORPG na jakich gram :
Margonem(przerwa do grudnia z powodu Nowego Silnika i mojego słabego kompa)
Tibia. (21lvl pal od nowa gram bo dawno nie gralem) Olympa xd
MFO(xd)
I pare innych nie chce mi sie wymieniać.
15.08.2010
Potrzeba mi punktów Ruchu ;[ i jakichs 60~ AP na 3poziom leczenia i bedę mógł sowe ubić
Ostatnio zmieniony przez minek123 14-08-2010, 09:17, w całości zmieniany 1 raz
Witam pomyślałem że można by dodać do MFO np w v3 takie coś że w jakimś mieście są areny w której ja sie przejdzie cała z potworami ale mocnymi to można dostać na swoją profesję jakis mocny item. Np arena na 5 lvl..Na 50...i na 150... pare aren z potworami a nagroda jak sie za jednym razem cała przejdzie pokolei jakis item. na ten lvl mocny
W większości miast jest arena, można walczyć na niej z potworami.
Jedak za takie walki nie będziemy otrzymywać nagród i nie zmieni się to.
W większości miast jest arena, można walczyć na niej z potworami.
Jedak za takie walki nie będziemy otrzymywać nagród i nie zmieni się to.
Wiem że są areny... Ale mi chodzi o jakieś takie areny gdzie spotkamy potwory których nie ma tak o na expie tylko na tej arenie i to taka arena specjalna... Według mnie to dobry pomysł. Moze w karczmie jakiegos NPC co arene obsługuje?
_________________ Gry MMORPG na jakich gram :
Margonem(przerwa do grudnia z powodu Nowego Silnika i mojego słabego kompa)
Tibia. (21lvl pal od nowa gram bo dawno nie gralem) Olympa xd
MFO(xd)
I pare innych nie chce mi sie wymieniać.
15.08.2010
Potrzeba mi punktów Ruchu ;[ i jakichs 60~ AP na 3poziom leczenia i bedę mógł sowe ubić
Wiem że są areny... Ale mi chodzi o jakieś takie areny gdzie spotkamy potwory których nie ma tak o na expie tylko na tej arenie i to taka arena specjalna... Według mnie to dobry pomysł. Moze w karczmie jakiegos NPC co arene obsługuje?
Takie zmiany nie są planowane w obecnej wersji gry,
Dojdź do miast Folhord będziesz miał "specjalną arenę"