Warto by było dodać coś takiego że mamy nowy panel. A on wygląda gdzieś tak że można w nim kliknąc dodaj lub coś takiego i tam ustawic ze jak klikniemy to np używamy np. Gema Leczenie 1 albo cos i tak z 5 rzeczy mozna mieć i podczas expa kliknac i mamy uleczenie z gema albo cos-
PS:Kiedy v3?
PSS:xD
_________________ Gry MMORPG na jakich gram :
Margonem(przerwa do grudnia z powodu Nowego Silnika i mojego słabego kompa)
Tibia. (21lvl pal od nowa gram bo dawno nie gralem) Olympa xd
MFO(xd)
I pare innych nie chce mi sie wymieniać.
15.08.2010
Potrzeba mi punktów Ruchu ;[ i jakichs 60~ AP na 3poziom leczenia i bedę mógł sowe ubić
Mam tak. Ale przed walką na mapie tak zrobic, o to mi chodzi ...
Nie ma takiej potrzeby - lecz się na mapie MŻ. Wbijesz jeszcze parę poziomów, zaczniesz handlować i przestaniesz zwracać uwagę na to, ile MŻ zużywasz i ile Cię to kosztuje.
PS Zacznij przykładać większą uwagę do tego co (i w jaki sposób) piszesz, bo ciężko cokolwiek zrozumieć.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 15-08-2010, 13:56
Wydaje mi się, że propozycja dotyczy możliwości manualnego tworzenia przycisków mających za zadanie usprawniać nam grę, czyli typu "wylecz postać". Według mnie, jest to zbędne, chociaż.. Kiedyś już padła propozycja szybkiej zmiany profilu ekwipunku. Czyli po prostu obok przycisku "wylecz postać" wstawić comboboxa z profilami ekwipunku lub skryptami inteligencji - przydatne głównie dla łowców.. ;>
Kiedyś już padła propozycja szybkiej zmiany profilu ekwipunku. Czyli po prostu obok przycisku "wylecz postać" wstawić comboboxa z profilami ekwipunku lub skryptami inteligencji - przydatne głównie dla łowców.. ;>
To jeszcze dobry pomysł. Ale na tym bym zakończył "skróty". Nie można przekombinować. Co za dużo to niezdrowo.