Można by zrobić że jak Karczmarz Haimi w Lange mówi nam że informacje kosztują to do opcji odejdź i zapłać dodać opcje wyłudź informacje lub walcz i wtedy rozpoczęła by się walka z bossem Karczmarz i jak by się wygrało to byśmy otrzymali informacje za darmo a jak by się nam nie udało można by zapłacić lub walczyć znowu. Wiem że te informacje nie są konieczne by przejść grę bo ktoś może grać któryś raz którymś tam kontem i nie chce mu się kasy tracić a tak to niedość że początkujący który gada z wszystkimi o wszystkim by oszczędził to jeszcze by zarobił.
Patrząc w ten sposób równie dobrze możemy zamknąć cały dział Propozycje, ponieważ do każdego pomysłu można dać kontrargument "pomysł bez sensu bo nie będzie uptadów".
Postarajcie się ustosunkować do propozycji samej w sobie, zamiast pisać nic nie wnoszące posty.
Nie wiem w jaki sposób można proponować coś do czegoś co jeszcze nie istnieje. Poza tym, nigdzie pisze że to dział Propozycji do MF3...
Koniec offtopu.
Nie zostanie to zmienione ze względu na to, że administracja nie planuje już aktualizacji do obecnej wersji gry. Skupcie się na propozycjach do nowej gry.
Przede wszystkim na rozwiązywaniu problemów obecnej wersji gry. Propozycje związane bezpośrednio z rozgrywką również są mile widziane, choć mają mniejsze szanse na realizację (przynajmniej początkowo).
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
To ja dałem taką jedna w dziale własne questy czy jakoś tak.Czy mógłbym prosić o ocenę, w skali 1-10, ile szans ma mój scenariusz
twoje rzeczy to1 hahahahahahahheheheheh
ok mógłby karczmarz dać jeszcze żarcie i picie jak w eternii i old my fantasy
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.