Nie widziałem jeszcze walki, żeby ktoś na takim małym levelu i z taką małą różnicą szybkości miał podwójny cios..... dowód jest to druga walka... gdzie nie wystapił podwójny cios.....
Jeżeli się ma tyle samo szybkości co przeciwnik, jeden z was atakuje od razu podwójnie a potem walka toczy się bez dubli, tutaj oczywiście po dublu był koniec.
Nie widziałem jeszcze walki, żeby ktoś na takim małym levelu i z taką małą różnicą szybkości miał podwójny cios.....
Poszukaj na forum tematu związanego z mechaniką gry.
SLAMDOG napisał/a:
dowód jest to druga walka... gdzie nie wystapił podwójny cios.....
Nie, nie jest dowodem. Double zwyczajnie "nie zmieścił" się w walce - przy takiej różnicy w szybkości trafia się on tak "często", że "jeszcze takiej walki nie widziałeś".
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Mechanika gry w takim przypadku jest zła....( jak ta moja walka)
Nie widzę w tym nic "złego" - przejrzyj wspomniany temat, a zrozumiesz dlaczego.
I powtórzę raz jeszcze: ten gracz musiał mieć więcej szybkości od Ciebie. Choćby niewielka przewaga w szybkości daje double, ale ich częstotliwość jest na tyle mała, że sporadycznie występują one w walce.
SLAMDOG napisał/a:
Ktoś ma jakąś walkę taką jak ja???? bo gram 3 lata i oglądałem bardzo ogromną ilość walk.. i nie widziałem takiej jak moja....
I Twoim zdaniem to cokolwiek udowadnia? Mam rozumieć, że jeśli czegoś nie widziałeś, to to nie istnieje?