Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
20-02-2015, 23:50
Double
Autor Wiadomość
SLAMDOG
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: SLAMDOG
Level: 120
Wysłany: 07-09-2010, 20:24   

Nie widziałem jeszcze walki, żeby ktoś na takim małym levelu i z taką małą różnicą szybkości miał podwójny cios..... dowód jest to druga walka... gdzie nie wystapił podwójny cios.....

Coni
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 07-09-2010, 21:00   

Vist0 napisał/a:
Jeżeli się ma tyle samo szybkości co przeciwnik, jeden z was atakuje od razu podwójnie a potem walka toczy się bez dubli, tutaj oczywiście po dublu był koniec.

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 08-09-2010, 00:42   

SLAMDOG napisał/a:
Nie widziałem jeszcze walki, żeby ktoś na takim małym levelu i z taką małą różnicą szybkości miał podwójny cios.....

Poszukaj na forum tematu związanego z mechaniką gry.
SLAMDOG napisał/a:
dowód jest to druga walka... gdzie nie wystapił podwójny cios.....

Nie, nie jest dowodem. Double zwyczajnie "nie zmieścił" się w walce - przy takiej różnicy w szybkości trafia się on tak "często", że "jeszcze takiej walki nie widziałeś".

SLAMDOG
Użytkownik

Wysłany: 09-09-2010, 17:26   

Tylko 2 sprawy i możecie ten post zamknąć??

Mechanika gry w takim przypadku jest zła....( jak ta moja walka)

Ktoś ma jakąś walkę taką jak ja???? bo gram 3 lata i oglądałem bardzo ogromną ilość walk.. i nie widziałem takiej jak moja....

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Wysłany: 09-09-2010, 18:48   

SLAMDOG napisał/a:
Mechanika gry w takim przypadku jest zła....( jak ta moja walka)

Nie widzę w tym nic "złego" - przejrzyj wspomniany temat, a zrozumiesz dlaczego.

I powtórzę raz jeszcze: ten gracz musiał mieć więcej szybkości od Ciebie. Choćby niewielka przewaga w szybkości daje double, ale ich częstotliwość jest na tyle mała, że sporadycznie występują one w walce.
SLAMDOG napisał/a:
Ktoś ma jakąś walkę taką jak ja???? bo gram 3 lata i oglądałem bardzo ogromną ilość walk.. i nie widziałem takiej jak moja....

I Twoim zdaniem to cokolwiek udowadnia? Mam rozumieć, że jeśli czegoś nie widziałeś, to to nie istnieje?

SLAMDOG
Użytkownik

Wysłany: 09-09-2010, 19:31   

Jak będzie taka mechanika gry to zaraz przy równej szybkości ktoś będzie 3 razy z rzędu atakował... i będzie to uważana za normalne.

Widziałem przy większych levelach takie coś .....

Ale na 8 levelu ????

Chce poprostu uwierzyć na słane oczy... że taki przypadek już był.... prędzej.

Pisać, że takie coś było.... wcześniej... to ja też potrafię... Ale żeby było udokumentowane (raport). uwierzę na sławne oczy.... i przyznam wam rację :)

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Wysłany: 09-09-2010, 19:43   

SLAMDOG napisał/a:
Jak będzie taka mechanika gry to zaraz przy równej szybkości ktoś będzie 3 razy z rzędu atakował... i będzie to uważana za normalne.

Powtórzę raz jeszcze: poszukaj wspomnianego przeze mnie tematu i objaśnień Walkmena.

To o czym piszesz nie jest możliwe.
SLAMDOG napisał/a:
Chce poprostu uwierzyć na słane oczy... że taki przypadek już był.... prędzej.

SLAMDOG napisał/a:
Pisać, że takie coś było.... wcześniej... to ja też potrafię... Ale żeby było udokumentowane (raport). uwierzę na sławne oczy.... i przyznam wam rację :)

Policz sobie.

Znajdź wspomniany przeze mnie temat, przeczytaj, przelicz i w razie wątpliwości - pisz tam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi