Profesja: Mag
Nick: Gosiaa
Level: 4
Wysłany: 18-08-2010, 13:45 Drużyna
Mam swoją własną drużynę nazywa się ZwycięstwoDrużyny ,a skrót to [ZD]
KTO CHCE DO MOJEJ DRUŻYNY
Mam 4 lvl
TO NOWA DRUŻYNA
ZAPRASZAM
PROSZĘ O ODPOWIEDZI
Yurek, przestac bez sensu pisac w kazdym temacie! Co wprowadziles do tego tematu? masz przemyslenia - zachowaj je dla siebie, a w temacie XXX odpowiedz na XXX a nie na YYY...
Nie wprowadzajmy offtopu zbednego? Ty sobie zartujesz?
kurde...
Czlowieku, o ile za monitorem nie siedzi malpa... Nic nie wprowadziles... poza wlasnie offtopem, ktorego prosisz, zeby nie wprowadzac. Kpisz sobie?
Rajcuje Cie, ze masz pare poscikow wiecej w profilu na forum? Jasne, jak Cie to bawi to sobie nabijaj te posty... ale chociaz pisz na temat, a nie wtracasz swoje jakies zbedne przemyslenia, na temat wypowiedzi innych... ludzie pisza jak chca i Tobie kolego nic do tego.
lol za to Ty ciągle dostarczasz wielu cennych informacji!!! skoro moderatorom to nie przeszkadza to napisz mu na prv,a z calym szacunkiem caly temat został zaśmiecony przez Ciebie bo powstałą zbędna dyskusja...1 post da się przełknąć,5 już gorzej...
Ja jak juz cos pisze to odpowiadam na pytanie/zadaje je itp... W tym temacie owszem, troche przysmiecilem, ale tylko ze wzgledu na noobka, ktory chce miec jak najwiecej postow i to on zasmieca I to nie tylko ten temat, tylko jeszcze pare innych