no ta a potem będziecie chceli jeszcze mixy życia lv 8,9,10 i aż do miliona !!!
nie gadaj głupot.
Na wysoki lv przydałoby się coś innego niż tylko eliksiry. Na np. 180 Lv mixy życia lv7 HP+ 17000, do których dostęp jest bardzo trudny mogłyby pomóc.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Lepiej 1Kawałek Platyny - 1szt. Mikstura życia Lv7 10szt to za dużo za 1 kawałek Platyny Jak To ma Być koniec Gry To niech Mikstura życia Lv7 bedzie żadkośćią w zdobyciu Czeba bedzie sie potrudzić; D
Hmm a moze takie pytanie po co wam kolejne micy ? malo jest ? Ja uwazam ze duzo a moze i za duzo w stosunku do skryptow w inteligencji wiec mix lv7 namieszalby jeszcze bardziej i przyczynil sie do tego ze gracze walczyliby po to aby przetrwac a nie wygrac bledny tok myslenia moim zdaniem, wprowadznie 50 tor mialo temu zapobiedz jak sadze. kolejny mic kolejne tury leczenia wiec po co zmiany w PvP ? Byly by daremne. Jesli chodzi o bossy to wiesz moze odrazu miksy lv10 zeby 130 vl zabijal bossy Wbij lvl a pokonasz nie uzywajac nawet eliksirow lub w male ilosci na ktore na pewno bedzie Cie stac.
Dobry pomysł, popieram pomysł kilku osób by wymieniać kawałki platyny na miksy.
Byłoby ich wtedy na tyle dużo by walczyć nimi z bossami ale i na tyle mało by nie marnować ich w pvp (no chyba że ktoś all ruchy by tracił szukając platyny a walki to tylko w pojach lub pod miastem miał).
@up
One nie maja być na pvp ale na bossy, ew. potworki bo używanie elków do przebicia się przez potworki w kraterze grozi szybkim bankructwem.
Jak już już miałyby zostać wprowadzone, to
jak na mój gust powinny wypadać z potworów
na poziomie ciemności z częstotliwością nefrytu,
bo jak real madryt słusznie zauważył, znowu zacznie
się problem z nadmierną ilością remisów i zbyt
małą ilością skryptów inteligencji (chociaż to się
da pogodzić)
Swoją drogą ciekawe co powiecie na rege lv3
po jakimś czasie jak ich cena skoczy co najmniej
5krotnie, gdyż są niezwykle rzadkie.. a przecież
każdy gracz będzie je w PvP wykorzystywał.
Znikną w mgnieniu oka jak na mój gust już
na przełomie 2/3 miesiąca po update.
Nie no mixy reg lvl3 są niezłe ale nadal dają tylko 12k hp many lvl7 dobrze można szybko doładować manę ale i tak to prawda, że ktoś mający 18k hp nie chciałby używać eliksirów.Jakby te mixy dawały 20k hp to spoko.Pomyślcie o tym dorbnym dodatku administratorzy
Nie no mixy reg lvl3 są niezłe ale nadal dają tylko 12k hp many lvl7 dobrze można szybko doładować manę ale i tak to prawda, że ktoś mający 18k hp nie chciałby używać eliksirów.Jakby te mixy dawały 20k hp to spoko.Pomyślcie o tym dorbnym dodatku administratorzy
Wiesz eliksiry sie uzywa juz na 60 lvl kiedy ma sie 4-6 k hp ? nie wazne ile leczy miks ( tzn wazne ale nei w tym co chce napisac ) chodzi o to aby wyleczyc hp po ataku w takim stopniu aby nie pasc po kolejnym co z tego jesli masz 30k HP a nic w wite i intel ? leczenei samymi elkami, a jesli masz 18k hp leczysz sie lv5 rege lv2 rege lv3 eliksir i mozna dolaczyc jeszcze slabsze miksy.
Pomysl co to bedzie jesli bedziesz mogl sie leczyc miksa ktora daje 20 k HP ? Gdzie trudnosc w grze ? Wierz mi moim zdaniem juz jest ich za duzo
Ja nie zauważyłem zwiększenia przewagi Wojownika nad magiem. Wręcz przeciwnie. Gem ofensywny 8 ma wymagane bardzo małe mp. Powstały również pierścienie dla maga, które dodają bardzo dużo many. Mi osobiście po aktualizacji coraz bardziej spodobał się magik.
Legolas ja tez uwazam ze aktualnie mag jest duzo lepszy niz byl i jesli tylko potrafis ie grac zdobedzie sie eq pod odpowiednia taktyke to mag nie do pokonania
najlepszy jest pocisk magiczny silny i leczenie 8
lol jakiś gość nie dawno zrobił grę podobną do mfo i był tam gem leczenie 15 rofl.
dawał ponad 40k hp
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 22-08-2010, 21:06
Ja mam sposób na bossa... Mamy jakiś ponad 200 lvl i mamy boss który np. wali 15k a mamy 18k hp, no to sposób na niego jest prosty i niektórym znany, musimy w szybkość żeby na jego walnięcie sie uleczyć i walnąć jeszcze . Wiem, że nie każdy lubi grać "na speeda" ale to chyba najprotszy sposób .
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .