Nie do Ciebie pisze, wiec sie nie wtracaj polko ;* ma nick - Ashariel na s1 i kazdy kto gra conajmniej 3 lata musi go znac
Aha...Spójrzmy...Ranking:
Punkty rankingowe 1908
Ranking PVP 673
Punkty rankingowe zdobyte w ciągu 24 godzin -
Punkty PVP zdobyte w ciągu 24 godzin -
Złoto 3280
Doświadczenie 1645
Doświadczenie zdobyte w ciągu 24 godzin -
Liczba wygranych z graczami 982
Liczba wygranych z potworami 1513
Liczba ukończeń gry brak
Poziom ukończenia gry brak
Po0myślmy za co ma dostać ułatwienia:
Za to że kiedyś jegio drużyna była pierwsza?
Za to że był świetny w oldzie
Za jego obecny ranking?
Za to że jest legenda?
Ja mysle, ze trzeba wziac pod uwage glownie ilosc przejsc fabuly i ewentualnie stan rankingu na dzien przed wejsciem mf3. Do pozycji trzeba dazyc konsekwentnie... Fajnie, ze ktos byl kiedys pro, ale to nie znaczy, ze nadal nim jest. Albo to nie znaczy, ze to po nim widac. Niestety w tym przypadku cyferki musza miec/maja znaczenie.
Fajnym pomyslem dla mnie bylyby cos a'la tytuly szlacheckie tak jak :Sir, Baron etc przed nickiem. Oczywiscie byloby to widoczne w profilu, ale nie zmienialo nicku.
Ewentualnie moze unikalny kolorek?
musaraj raczej chodzi o to, ze chocbys nie wiem jak sie staral, to takiemu jak on, do piet nawet nie dorownasz... Zreszta, z typem co gra moze z pol roku max nie bede rozmawial bo nic nie wiesz o tej grze...
Co do bonusow... moje zdanie brzmi "NIE" kazdy powinien zaczac od zera...
[ Dodano: 15-10-2010, 10:21 ]
I powinien dostac chocby za to, ze tworzyl historie mfo, wszyscy co sie ostatni tutaj wypowiedzieli go znaja, chocby ze slyszenia, to on wprowadzil mode na "czarno-biale" avki, i cale mfo przez jakis czas tak gralo, on byl jednym z tych, ktorzy ksztaltowali mfo. I co... teraz taki typek jak Ty, wezmie sobie od kogos staty, wbije 20k rankingu i uwazas, ze predzej Ty powinienes dostac jakies bonusy, a nie on? smieszny jestes.
może najlepszy będzie po prostu start od zera, niesądzicie?
Cytat:
Ja uważam, że najlepiej by było jakby każdy, bez względu na osiągnięcia dostał 1000MF na start, nieprawdaż?
Mechaniczny start (czytaj :lvl, exp, zloto, eq itd) to wiadomo, ze kazdy bedzie mial taki sam.
Wy juz sobie robicie podsmiechujki chyba, zamiast normalnie cos zaproponowac (tyczy sie to gl. Areena). Fajny jestes, serio.
Jakies wyroznienia moglyby byc, ale nie sa konieczne. Dobrze by bylo, jakby Tomi znalazl czas i sie wypowiedzial.
Ta historia (propozycja Adiego) to tez nawet fajny patent.
Conny, owszem, potrafił dobrze układać staty, nawet mi kiedyś pomógł, ale fakt faktem, że gracze, którzy to co osiągnęli, osiągnęli przez przekręty i po jednej przegranej walce usuwają konto.. No cóż. Dla mnie taki gracz nie jest najlepszy. Zdziwiłbyś się jakie z Connym robiliśmy przekręty, chłopie. I to nie w ciągu ostatniego roku, tylko dawno, dawno temu, coś ok. 2.5 roku temu. I chociaż w większości przypadków nikt tych przekrętów nie zauważył (właśnie o to chodzi), to jednak takie przekręty miały miejsce (rank, złoto, doświadczenie).
Poza tym, wiesz, osiągnąć dużo ranku jak jeszcze można było zbijać lvl (to było niedozwolone) to nie jest problem. Plus jak ma się takich sponsorów, jakich on ma. Dobry gracz to taki, który potrafi wiele osiągnąć bez wspomagaczy.
I tyle by było na temat Conny'ego.
Jak można dawać bonus za rank? To przecież zmienia się nieustannie. Dlaczego ktoś kto grał 3 lata temu, a od 1,5 roku nie logował się ma dostać bonus. Niby dlaczego ma być lepszy od tych co grają od roku? Jeśli dawać bonusy to tym co zdobyli coś stałego np doświadczenie, ilość przejść ewentualnie mają wpis w najniższym lvl przy zabitych bossach.