Wysłany: 02-03-2010, 17:39 Wielki Żywiołak Lodu - Pomoc w statystykach
W tym temacie pomagamy/otrzymujemy pomoc niezbędną do pokonania bossa : Wielki Żywiołak Lodu
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Profesja: Wojownik
Level: 109
Wysłany: 02-08-2010, 10:37
ok. 600 obrony magicznej (metalowa zbroja) + pierścień lodu. Z takim ekwipunkiem żywiołak nie ma szans. Do tego ok. 150 speeda (z eq) i macie go na double hity. Na 45 levelu bez żadnego problemu go pokonacie, trudniej jest już do niego dojść, niż pocisnąć
Witam mam problem nie tyle z statami na bossa ale z wyborem eq aby było skuteczne na zarówno fizyczne i magiczne potwory więc proszę o listę przedmiotów jakie powinienem kupić.A i jestem speederem (jeżeli chodzi o kase to nie ma zanaczenia)
ok. 600 obrony magicznej (metalowa zbroja) + pierścień lodu. Z takim ekwipunkiem żywiołak nie ma szans. Do tego ok. 150 speeda (z eq) i macie go na double hity. Na 45 levelu bez żadnego problemu go pokonacie, trudniej jest już do niego dojść, niż pocisnąć
600 obr zwykłej z eq czy bez? a ile starczy obr magicznej dla woja?
Twoje statystyki to prawdziwy horror. Zapewne walczysz na obrony, tak? Nie wiem czego Ci brakuje, za dużo ci biją potwory? To jest raczej nie możliwe... Może złe Eq? No i cienko u Ciebie z szybkością oraz szczęściem. Troche musisz dodać Proponuję reset, bo inteligencji masz więcej niż większość 100Lv... Ja miałem 100 inteligencji i dawałem rade bez najmniejszych problemów, a teraz przy 10 witalności i inteligencji idzie mi doskonale ; )
Na tych statach pokonałem na 43 lv czasami chybiał podwójne waliłem chyba co 10 ruchów nieliczyłem a on ci z tą obroną max 2K a fizykiem 1,5 max Powodzenia
Profesja: Wojownik
Level: 95
Wysłany: 10-08-2011, 09:14
elo nie byłem jescze u wielkiego zywiłaka mam dopiero 41 lv ale pomozcie jak mozecie
Atak (efektywność: 93%) 418
Obrona (efektywność: 94%) 467
Celność 170
Uniki 181
Atak magiczny (efektywność: 100%) 16
Obrona magiczna (efektywność: 95%) 424
Celność magii 116
Unikanie magii 158
Szybkość 128
Szczęście 70
i taki eq
Szpada