W związku , że ta wersja MF zbliża się ku końcowi , a ta wersja co wejdzie [wg. mnie istne margonem ... graficznie...] chciałbym zadac wam pytanie , kto ma konto/gra na old MFO niech poprostu napisze ... Moze warto byłoby weaktywowac jeszcze OLD'a ?
Reaktywować w sensie , że pograć jeszcze na nim .
Jakby co mój nick na OLD MFO : KulfonAture .
Dziennie loguje siętam srednio 56-100 osób , także to nie jest moze duzo , ale zawsze jest to jako taka liczba... biorac pod uwage grywalnosc v1 a old , to sporo ...
Byłoby miło pograć jeszcze w te najlepszą gre tibio podobną
na odtworzenie olda nie ma juz raczej szans... wszyscy prosili, zeby wrocilo, az w koncu sie udalo... old mial zostac wypuszczony na jakis miesiac, a potem znowu zniknac, jednak po wielu blaganiach zostal i mozna w niego grac... jednak na prawde malo jest zapalencow, ktorzy graja... i wielu wiecej nie bedzie...
ja też gram w OLDa. zacząłem z 2 tygodnie temu i już 42 lvl. naprawdę fajna gra i gracz grając w nią może zobaczyć od czego tak naprawdę zaczęła się historia MFO
PS. HeienekeN proszę nie nazywaj MFO grą "tibio podobną" MFO to klimat i RPG z prawdziwego zdarzenia Tibia niestety jest bez sensu
Mógłby mi któś pomóc w sprawie old'a. Mam taki problem mam 33 lvl i niemoge rozmawiać z drwalem Hidronem czy jak mu tam(próbowałem ostatnio na 25 lvl'u) i niemoge też gadać z magiem w oasis który pyta się mnie czy pokonałem maga ja odpowiada że tak a on mi niewierzy ile tych magów trzeba zabić?
Ja też jeszcze gram ale na s3 nick MisiU
OLD MFO ma fajny klimat, ale czasami pamietam na moim dawnym koncie które mi zhakowali 'Marriam' strasznie sie wkurzałem jak nie pokonałem bossa ach to były czasy
kto tam jeszcze gra...
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
C-Walk
SK8