Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 19-02-2010, 20:58
ADIHC1 napisał/a:
A ty dalej swoje? Miała się zmniejszyć ilość remisów i się zmniejszyła. Koniec. Kropka.
A jeśli FAKTYCZNIE powyżej nastego poziomu równowaga jest zachwiana (w co wątpię, bo ostatnio sporo walk oglądam podczas zamiatania i są magowie, którzy miotą równie dobrze co wojownicy) to to jest problemem, a nie ilość tur - a to jest już zupełnie inny temat.
Z tego co widzę to większość krytyków po prostu narzeka bo inni sa lepsi, te 50 tur też mi się nie do końca podoba ale trzeba się dostosowac i tyle, to niewątpliwie wpływa na taktykę bo 30 tur było wygodniejsze, sam mogłem się ustawić niemal z każdym tak żeby nie przegrać teraz to niemozliwe, ale póki co przegrałem tylko jedna walkę po 30 turze (1 z dwóch a ta druga to był błąd przy przestawieniu inty bo w ripleju gość padł w 4 rundzie) ale z naprawdę mocnym zawodnikiem, za to miałem juz kilka walk które wygrałem dzięki dłuższym walką i póki co uważam, ze zmiana była korzystna bo wymusza walkę o zwycięstwo a utrudnia taktyki "na przetrwanie" choć te 50 rund to jednak chyba troche za duzo przynajmniej w pewnych przedziałach leveli, w jednych 50 jest dobre w innych lepsze byłoby 40.
pozdrawiam
[ Dodano: 19-02-2010, 21:03 ]
Przepraszam za błędy w poscie, zauważyłem po czasie jak juz poszło;)
Ja znam PHP w stopniu podstawowym i potrafię zrobić równie dobry rotator liczb
A czy wiesz ile dziennie ubijam multi na W2? Powyższe dane są odzwierciedleniem Waszych przekrętów.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
przyznam się że całego tematu nie czytałem,ale pare lat wstecz padł tu pomysł,na poczatku tematu odnośnie hotkey'ow w czasie walki z bossami...tak sobie myślę że mogło by to 2krotnie obnizyc czas trwanai walki i nie było by to takie nudne na niskich lvl,czemu więc nic w tym ierunku nie zostało robione ? pomysł naprawdę godny...
PS.mnie osobiście drażni to że powstaje dana wersja,zdobywa milosników ktorzy pakuja w to kase,a nastepnie powstaje inna wersja a tamta zostaje olewana...nie ukrywam ze fajny jest system mf bo nie daje mega przewagi,ale mimo wszystko nie oplaca się pakowac wedlug mnie kasy w cos co i tak zostanie olane przez Twórcow...