Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:30
Frustrat zone -Czyli trafne uwagi dt. wad i nieprawidłowości
Autor Wiadomość
Misiopysio 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 19-02-2010, 20:58   

ADIHC1 napisał/a:
A ty dalej swoje? Miała się zmniejszyć ilość remisów i się zmniejszyła. Koniec. Kropka.
A jeśli FAKTYCZNIE powyżej nastego poziomu równowaga jest zachwiana (w co wątpię, bo ostatnio sporo walk oglądam podczas zamiatania i są magowie, którzy miotą równie dobrze co wojownicy) to to jest problemem, a nie ilość tur - a to jest już zupełnie inny temat.

Z tego co widzę to większość krytyków po prostu narzeka bo inni sa lepsi, te 50 tur też mi się nie do końca podoba ale trzeba się dostosowac i tyle, to niewątpliwie wpływa na taktykę bo 30 tur było wygodniejsze, sam mogłem się ustawić niemal z każdym tak żeby nie przegrać teraz to niemozliwe, ale póki co przegrałem tylko jedna walkę po 30 turze (1 z dwóch a ta druga to był błąd przy przestawieniu inty bo w ripleju gość padł w 4 rundzie) ale z naprawdę mocnym zawodnikiem, za to miałem juz kilka walk które wygrałem dzięki dłuższym walką i póki co uważam, ze zmiana była korzystna bo wymusza walkę o zwycięstwo a utrudnia taktyki "na przetrwanie" choć te 50 rund to jednak chyba troche za duzo przynajmniej w pewnych przedziałach leveli, w jednych 50 jest dobre w innych lepsze byłoby 40.

pozdrawiam

[ Dodano: 19-02-2010, 21:03 ]
Przepraszam za błędy w poscie, zauważyłem po czasie jak juz poszło;)

pozdrawiam

StorN 
Użytkownik

Nick: StorN
Level: 999
Wysłany: 14-03-2010, 10:31   

Cytat:
Nowi gracze wczoraj: 1217
Ilość graczy: 126049

Ja znam PHP w stopniu podstawowym i potrafię zrobić równie dobry rotator liczb :wink:

Walkmen 
Game Master Roku 2009!

Nick: Walkmen
Level: 164
Wysłany: 14-03-2010, 10:34   

StorN napisał/a:
Cytat:
Nowi gracze wczoraj: 1217
Ilość graczy: 126049

Ja znam PHP w stopniu podstawowym i potrafię zrobić równie dobry rotator liczb :wink:

A czy wiesz ile dziennie ubijam multi na W2? Powyższe dane są odzwierciedleniem Waszych przekrętów.

gain
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: gain
Level: 6
Świat: 3
Wysłany: 11-08-2010, 23:27   

ukradł mi dziś konto koles o nicku nowak1997 miałem konto na 59lev natioon prosze gema o pomoc w odzyskaniu konta

mnietuniema
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 13-08-2010, 15:25   

Ten dział nie do takich spraw służy, ale...
Hasło, a więc i konto, odzyskasz dzięki opcji przypomnienia hasła na e-mail.

songo89
Użytkownik

Level: 8
Wysłany: 30-09-2010, 10:09   

przyznam się że całego tematu nie czytałem,ale pare lat wstecz padł tu pomysł,na poczatku tematu odnośnie hotkey'ow w czasie walki z bossami...tak sobie myślę że mogło by to 2krotnie obnizyc czas trwanai walki i nie było by to takie nudne na niskich lvl,czemu więc nic w tym ierunku nie zostało robione ? pomysł naprawdę godny...

PS.mnie osobiście drażni to że powstaje dana wersja,zdobywa milosników ktorzy pakuja w to kase,a nastepnie powstaje inna wersja a tamta zostaje olewana...nie ukrywam ze fajny jest system mf bo nie daje mega przewagi,ale mimo wszystko nie oplaca się pakowac wedlug mnie kasy w cos co i tak zostanie olane przez Twórcow...

Artanis 
Użytkownik

Nick: Acrcher
Level: 112
Świat: 3
Wysłany: 11-11-2010, 12:17   

Mnie denerwuje już to nudne expienie na wyższym levelu. Już nie mam z tego frajdy jaki kiedyś. I jeszcze mało eventów...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi