Profesja: Wojownik
Nick: Nargo
Level: 22
Wysłany: 05-04-2009, 15:39
Fracksh napisał/a:
Nargo napisał/a:
nie wiem czy zauwazyles ale to jest 11 latek w dodatku nie wie ocb z tej grze i zdaje mi sie ze jak narazie to nabija tylko posty
Koleś....co masz do 11-12 latków... .Ja wiem OCB i chcę jeszcze chociaż tego Servantesa rozwalić....
nic niemam tylko zobacz co on napisal cyt "powinno być rzeczywiście.. i może byłyby rozmowy z dodatkowymi bossami żeby np: pogadac z nimi i nie tylko atkować np: nakłonic go żeby ciebie przepuścił" pogadac sobie z bossami , zeby nas przepuscil , widac chyba ze on nie rozumie jaki jest glówny cel w tej grze
jak bedziesz chcial pogadac wiecej na ten temat to pisz na pw.
pogadac sobie z bossami , zeby nas przepuscil , widac chyba ze on nie rozumie jaki jest glówny cel w tej grze
Nie no koleś,rozwaliłeś mnie .Pogadać z Bossami...no ale masz rację....Bossy są po to aby się sprawdzić przed (nie wiem) .Wiem tyle,że gadanie z Bossem miało by tyle sensu co ryba z rowerem.
Nick: Nargo
Level: 22
Wysłany: 05-04-2009, 21:45
Fracksh napisał/a:
Nargo napisał/a:
pogadac sobie z bossami , zeby nas przepuscil , widac chyba ze on nie rozumie jaki jest glówny cel w tej grze
Nie no koleś,rozwaliłeś mnie .Pogadać z Bossami...no ale masz rację....Bossy są po to aby się sprawdzić przed (nie wiem) .Wiem tyle,że gadanie z Bossem miało by tyle sensu co ryba z rowerem.
nie wiem czy dobrze zrozumialem smiejesz sie zemnie czy z tego co napisal o tym calym gadaniu z bossami ?
Zresztą o co chodzi ?? ;p cała dyskusja jest o JEDNYM ruchu, ludzie przecież do dyspozycji jest 100,200,300 ..
Też kiedyś chciałem wysunąć tą propozycję kiedyś - traci się jeden ruch na szkielecie u Lecha, gdyby nie to, teoretycznie (!) możnaby nabić nawet n poziom nie tracąc ani jednego ruchu Oczywiście pomysł na TAK!
Też kiedyś chciałem wysunąć tą propozycję kiedyś - traci się jeden ruch na szkielecie u Lecha, gdyby nie to, teoretycznie (!) możnaby nabić nawet n poziom nie tracąc ani jednego ruchu Oczywiście pomysł na TAK!
Lol... dobrze że o tym wspomniałeś, bo taka możliwość dobija ten irracjonalny temat... W takim razie chyba z tym "tak" żartujesz, bo nie ma już o czym rozmawiać...
Profesja: Mag
Nick: Xezze
Level: 665
Wysłany: 12-04-2009, 11:56
Nie! Nie! Zły pomysł. Lepszym pomysłem jest to że w budynkach i innych małych pomieszczeniach nie traciło by się ruchów. Chodzi mi o pomieszczenia gdzie potwory nas nie atakują, coś takiego jak Świątynia Niebieskiego Smoka itd...
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 13-04-2009, 16:26
Spadajcie z tym jednym ruchemgdy idziemy do bossa zajmje na troche walka z nim więc odrobi się z 5 ruchów. Nie rozumiem was.
nie wiem czy zauwazyles ale to jest 11 latek w dodatku nie wie ocb z tej grze i zdaje mi sie ze jak narazie to nabija tylko posty
No i co z tego?!Że jest 11 latkiem ja mam 11 lat i jestem hakerem!
A co do tematu to nie idzie wyrobić z tymi punktami ruchu,a kupowanie ich eszcze badziej zniechęca do gry i opłaca się dopiero gdy mamy już 200 punktów ruchu ;/ ponadto kiedy się wpisuje kod na SMS wywala bład:
Kod:
Warning: mysql_connect(): Host '213.251.185.45' is not allowed to connect to this MySQL server in /home/www/w1.my-fantasy.net/logic/db.inc.php on line 87 Cannot connect to DB