Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 04-12-2010, 20:25 Brak limitów cen
Nie wiem czy w którymś tematów dotyczących ostatnich nieprawidłowości w funkcjonowaniu MFO zostały podkreślone braki limitów cen na targach (przynajmniej na s1). Otóż w zakładce średnie ceny wszystko wydaje się być w porządku, jednakże tak naprawdę możemy licytować wszystko za dowolną cenę.
jak pojawi Ci się taka aukcja że jest limit i jest guzik do licytowania to daj mi znać gdzie i jaki to przedmiot, bo na razie nie mogę takiego przypadku znaleźć
Wysłany: 08-12-2010, 19:01
Teraz znowu jest wszystko w porządku. Chodzi o to, że nie miałem limitów przy Eliksirach (w ogóle!). Mogłem zalicytować 1 sztukę Eliksiru za dowolną cenę.
Jako dowód mogą posłużyć aukcje eliksirów ze Scythe/Nordi/Devos - zalicytowałem część tych aukcji za ceny przekraczające limit, co normalnie byłoby niemożliwe.
Jako dowód mogą posłużyć aukcje eliksirów ze Scythe/Nordi/Devos - zalicytowałem część tych aukcji za ceny przekraczające limit, co normalnie byłoby niemożliwe.
widziałem, ale właśnie o to chodzi że musiałbym widzieć to przed faktem zalicytowania, żeby skutecznie namierzyć błąd... tak więc jeśli coś takiego znowu się trafi to daj znać
Wysłany: 08-12-2010, 21:33
Cytat:
widziałem, ale właśnie o to chodzi że musiałbym widzieć to przed faktem zalicytowania, żeby skutecznie namierzyć błąd... tak więc jeśli coś takiego znowu się trafi to daj znać
Nie zdążę dać znać - to jest mniej więcej tak, że co jakiś czas mogę licytować wszystko bez względu na limity. Nawet nie wiem kiedy tak się dzieje - po prostu wchodzę na targ i widzę wszystkie aukcje dostępne.
Nie zdążę dać znać - to jest mniej więcej tak, że co jakiś czas mogę licytować wszystko bez względu na limity. Nawet nie wiem kiedy tak się dzieje - po prostu wchodzę na targ i widzę wszystkie aukcje dostępne.
czyli to jest tylko na chwilę i zaraz znika (przy następnym odświeżeniu?)
Wysłany: 09-12-2010, 10:40
Tego dokładnie nie wiem. Na pewno więcej niż 10min. Być może od zalogowania do wylogowania? Stronę mogę odświeżać (bo to robiłem) i nic się nie zmieniało. Mogę również podróżować między miastami i w żadnym z miast nie mam limitów.
[ Dodano: 12-12-2010, 08:39 ]
Dzisiaj około godziny 8:35 znowu zniknęły mi limity. Przejechałem do innego miasta, wszedłem do karczmy, zagadałem do NPC, wyszedłem - limitów wciąż nie było. Dopiero po wylogowaniu i zalogowaniu limity automatycznie wróciły.
Ja licytuje za limit aukcja dla mnie znika Mikstur regeneracji lv1 w Devos za 180 tys
A już po raz kolejny ktoś kupuje za inna cene:
Od: Mistrz gry [Odpowiedz] 07.01.2011, 00:40:45
Twoja oferta 180000 G na przedmiot [zobacz] została przebita przez gracza lukasz1205 na 189000 G.
U niego w logach mozna zobaczyć
07.01.2011 Mikstura regeneracji Lv1 1 szt. 189000 G