testy zaczną się 31 grudnia a trwały będą do niewiadomo kiedy.
bicek jemu chodzi o to czy jeżeli stanie się wybrańcem (tzn. przejdzie grę np. 5 stycznia) to czy dostanie się na testy jako wybraniec. myślę że nie.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Pewnie Administracja będzie "dorzucała" do testów jakieś nieliczne osoby, ale oni muszą mieć gwarancje że nie będzie przedwczesnego przecieku Więc muszą być to osoby zaufane itd.
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Pewnie Administracja będzie "dorzucała" do testów jakieś nieliczne osoby, ale oni muszą mieć gwarancje że nie będzie przedwczesnego przecieku Więc muszą być to osoby zaufane itd.
O jakim przecieku mówisz? Przecieki bedą na porządku dziennym! Gdyby administracja nie chciała przecieków to by nie organizowała otwartych testów dla kilkuset graczy..
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Do testów będzie dobierana garstka ludzi, jeśli nie nikt Testy trwają od 28-31 grudnia i prawdopodobnie miesiąc. Dołączyć po tym terminie będzie można po znajomości. Pozdrawiam PoneXis
_________________ - Naród umiera, a wy palicie zioło. -
Źle mnie zrozumieliście - Mi chodziło o o, skąd wie ile będą trwać testy, kogo będą przyjmować już po terminie - skąd wie, że tylko po znajomości, skąd wie, że tylko garstka.Wiadomo ilu graczy przeszło już fabułę.