Trzeba coś zrobić by tak dużo ludzi nie zabijało lvl mniejszych bo na 3 na 11 lv nie mogę pograć bo zawsze ns i lv większy mnie zabije ... i prot czachy jednak było spoko , ale nie proponuję ich przywrócenie tylko zastąpienie ją czymś
_________________ Dni mijają a końca nie widać ...
Może czachy Zastąpmy...czaszkami.Albo skull'ami (skull to po angielsku czaszka .Mnie to jakoś aż tak bardzo nie denerwuje - tracisz tylko złoto.A recepta jest prosta - graj na bossy!!
Zawsze jak ci się skończą ruchy chowasz się w mieście.Nie zaatakuje Cię żaden ns
Ale jak widać chce też grać pvp nie tylko pve, a mnie tak samo to irytuje stojąc praktycznie co lvl dochodzi prócz 10 statów jakieś uzbrojenie lub miksturka przez co autmatycznie twoje szanse maleja.
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Ja bym zaproponował coś innego niż czachy... Po prostu jeśli gracz zabiłby w przeciągu 7dni np. 10osób z mniejszym lv, dostałby blokade na ataki (pvp) na np. dzień, a gdy problem by się powielał to kolejne dni 2,3,4,5... etc.
Również zaproponowałbym by walce gdzie atakuje nas wyższy lv i gdy przegramy, byśmy nic nie tracili- obecnie można stracić I,G.
to jest gra wszyscy płacza ze mniejsze lvle je bija:D ja na 3 sw zrobilem sobie multi na 13 lvlu i chyba wbilem ze 100winnow na mniejszych lvlach w 2 dni oczywiscie akzdy sie plul ja jestem za tym by wrocily czachy ale ze gm nie chce to trudno bedzie sie dalej dzialo co sie dzieje
Ja bym zaproponował coś innego niż czachy... Po prostu jeśli gracz zabiłby w przeciągu 7dni np. 10osób z mniejszym lv, dostałby blokade na ataki (pvp) na np. dzień, a gdy problem by się powielał to kolejne dni 2,3,4,5... etc.
Ale ty nie rozumiesz, że to nie jest jakoś zabronione? Za to nie można dawać kar, po coś ta możliwość atakowania niższych lvl została udostępniona. Mnie tez wkurza ten system, ale nie ma nic perfekcyjnego czym można by to jakos ustosunkowac - być może wydaje sie, że prot, strata kasy/jakiegos eq to mało, ale jednak to jest denerwujące. Czasem chce sie postać na polu.
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
haha ale macie problem
poczekajcie sobie na mfo 3
admin pisał że tam nie będzie ograniczeń lvl i każdy będzie mogł walczyć z każdym haha
ale będzie masakra
już widzę taki 20lv stoi pod 1 miastem i wybija all graczy.
haha ale macie problem
poczekajcie sobie na mfo 3
admin pisał że tam nie będzie ograniczeń lvl i każdy będzie mogł walczyć z każdym haha
ale będzie masakra
już widzę taki 20lv stoi pod 1 miastem i wybija all graczy.
To nie do końca działa jak mówisz Gracz musi się zgodzić na walkę
To nie do końca działa jak mówisz Gracz musi się zgodzić na walkę
Będą również mapki PvP i tam nie będzie takich ograniczeń. Jednak zaatakowany gracz może skorzystać z pomocy innych graczy, więc problemu raczej nie ma ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
CO wy tu z mf wyjeżdzacie ! ja wole mf 2 lub old nie dorobiliście old nie ma nawet targu uboga fabuła a na mf też nie skonczone i wyjeżdzacie z mf3 ? ogarnijcie jedną część to sobie inne róbcie a nie jedne zaczynacie a nie skończycie
Czachy Sa najlepszym rozwiązaniem
_________________ Dni mijają a końca nie widać ...
Nie chcesz przegrywać z większym levelem? Wbij ten sam bądź wyższy, albo ułóż sobie dobrze staty...
Haha, co to da skoro i tak będą ludzie z +1/+2... itd lvl-ami?:D Nie da sie na każdego ułożyć dobrych stat. Zreszta co ja Ci bede tutaj mowil sam powinienes dobrze to wiedziec.