Wysłany: 06-01-2011, 15:48 Ban postaci za zmianę miejsca zamieszkania :/
Dostałem bana konta za to, że zmieniłem miejsce zamieszkania. No ludzie trochę to nie bardzo ;/ Wszystko przez Makaveliego bo on mnie nie lubi, ani ja go.. I się pożalił dla [GM]a ^.
Chyba zazdrości cyferek.. Tyko czemu moim kosztem.
Teraz to za późno ? Miałem w prezce, że zmieniłem miejsce zamieszkania.
Kurcze oby mi odblokował, a mianowicie [GM] Crypton. Mam nadzieję bo to czas stracony będzie..
Znam dobrze untouched'a i moim zdaniem Crypton powinien go odbanować , ale niestety w wielu przypadkach nie można się sprzeciwiać gm'owi. Taka moja opinia , co [GM] zrobi to już nie zależy od nas.
Dobrze, że napisałeś w prezentacji.
Musisz tylko dobrze dogadać się z Cryptonem i wszystko wyjaśnić.
GM też może to odebrać, jako zmiana właściciela konta, ale jak wszystko wyjaśnisz, to powinno być dobrze.
GM też z drugiej strony za szybko banuje konta.
Powinien najpierw napisać Ci PW, że zaszłą taka i taka sytuacja i dać Ci możliwość wyjaśnienia.
Jeśli na prawdę zmieniłeś miejsce zamieszkania, powiesz to wszystko Cryptonowi, to powinien odbanować Ci konto
Życzę powodzenia
_________________ Na studiach zawaliłem kilka przedmiotów na egzaminie, mój przyjaciel zdał wszystkie. Dziś on jest inżynierem w Microsofcie. Ja jestem właścicielem Microsoftu. - Bill Gates
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 06-01-2011, 16:36
Np ja
Od Crpyptona Dostalem ostrzezenie (przepraszam jezeli zle nick wpisalem)
Ze jeszcze raz napisze ... na Chacie dostane bana na chat na 366 dni czy tam 365
Mnietuniema tez dawał ostrzezenia
ale co prawda to prawda pownni pierw zapytac
A widzisz, ostrzeżenie. A mi bana ;/ Crypton jest ok, tylko niech [GM]owie nie biorą bardzo do siebie co im piszą gracze bo w niektórych przypadkach jest to nienawiść.. A przykładem jestem ja i MakaVeli.. ;p