Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:35
Zmiana regulaminu
Autor Wiadomość
michol11
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 111
Wysłany: 31-12-2010, 11:09   

Tetsu napisał/a:
to jest jakis zart... Wy byscie wszystko chceili zmienic... jak juz jedna osoba sobie na cos wpadnie, to od razu go udupic, za to, ze ma mozg. Pogratulowac. W takich grach chodzi o kombinowanie, i chwala takim ludziom za to. Nie zapominajcie, ze to jest zabawa...

Na siłe nie stawiaj przecinków bo przed "i" sie nie stawia :P Do tego, tu nie chodzi o to czy ktoś wpadł na to tylko o zbijanie expa a to nie jest kombinowanie tylko łamanie regulaminu.

Rencar 
Użytkownik

Nick: Rayoko
Level: 233
Świat: 6
Wysłany: 31-12-2010, 12:25   

tak i dostal za to kare...

a gdzie sie stawia znaki interpunkcyjne to nie Ty bedziesz mnie uczyl, tylko w zaoczniaku :) a poza tym, Ty nie postawiles tutaj "to czy ktoś wpadł na to <o tutaj> tylko o zbijanie" i nie mam zamiaru sie z Toba licytowac, bo nie o to chodzi w tym temacie :) aha i jezeli chcesz kogos pouczac, to najpierw sam nie rob tych samych bledow :) pozdrawiam.

PiRoN 
Użytkownik

Nick: PiRoNeK
Level: 104
Wysłany: 31-12-2010, 17:31   

Kombinować to można w Pokera ;) Tutaj głównie chodzi o zabawę, a lodery przez swą pazerność, psują zabawę normalnym graczom. Sam na s3 byłem loderem, ja z Min3tou i Sammarem mieliśmy pierwsi loderów... Któryś mądry zaczął "rozdawać" staty na duchy i potem na lodera i zrobiła się zaraza... Dlatego "zamroziłem" tam swoją postać i przestałem grać... Bo to nie ma tam już sensu...

Rencar 
Użytkownik

Wysłany: 01-01-2011, 14:22   

do ejsida - to Ty sie ogarnij :) chcesz karac ludzi za to, ze potrafia myslec... to jest tylko i wylacznie Twoja wina, ze Ty nie umiesz :) pozdrawiam

[ Dodano: 01-01-2011, 14:23 ]
PiRoN - nie... loder to po prostu styl gry... w takim razie ja chce, zeby wyeliminowac anty i hiterow bo oni psuja gre normalnym graczom :) tak mozna bez konca.

Shark 
Użytkownik

Nick: Mickey
Wysłany: 03-01-2011, 15:25   

Tetsu napisał/a:
w takim razie ja chce, zeby wyeliminowac anty i hiterow bo oni psuja gre normalnym graczom tak mozna bez konca

Huh? To kto jest dla Ciebie normalnym graczem? Ktoś kto jakimś cudem ma pieniądze na EQ i gemy pod każdego i w dodatku jest na tyle głupi, żeby zamiast ustawić się pod jedną profesję ustawia się na obie? Będąc anty, mamy jakieś 15% więcej statystyk, bo nie pakujemy w jedną z obron, to zawsze jakaś przewaga, a walka polega na ciągłym wykorzystywaniu przewag.

Może mi ktoś wytłumaczyć kto to loder? Tzn. on coś robi za kasę w grze, że taka nazwa?

michol11
Użytkownik

Wysłany: 03-01-2011, 18:58   

Shark napisał/a:
żeby zamiast ustawić się pod jedną profesję ustawia się na obie

Może nie zrozumiałem, ale zdecydowanie jeśli ktoś ma all eq i gemy, i stoi na polu ubrany pod obie profesje to ma duze szanse na wygrana, ale i właśnie może trafić na ns, lub dobrego anty maga/woja. Lecz jeśli to jest hybryda i gracz nią grający umawia sie na walki, ustwiając sobie eq/inte pod dana profesje to ma duża szanse na wygraną z anty magiem:) Szczególnie teraz gdy jest więcej tur.

Rencar 
Użytkownik

Wysłany: 05-01-2011, 15:15   

Shark i wlasnie o to chodzi... bez sensu sa prosby o eliminowanie roznych sposobow gry, jeden chce zeby zlikwidowac loderow, drugi, zeby anty, trzeci zeby NS... ogarnijcie sie wszyscy :) kazdy ma swoj sposob na gre :)

[ Dodano: 05-01-2011, 15:17 ]
aaa i zadales pytanie kto to dla mnie normalny gracz... dla mnie kazdy, nie wazne czy ns czy anty czy loder, ale niektorym tutaj przeszkadza to, ze ktos sobie cos wymyslil ;)

Shark 
Użytkownik

Nick: Mickey
Wysłany: 06-01-2011, 18:33   

michol11 napisał/a:

Shark i wlasnie o to chodzi... bez sensu sa prosby o eliminowanie roznych sposobow gry, jeden chce zeby zlikwidowac loderow, drugi, zeby anty, trzeci zeby NS... ogarnijcie sie wszyscy kazdy ma swoj sposob na gre

[ Dodano: 05-01-2011, 15:17 ]
aaa i zadales pytanie kto to dla mnie normalny gracz... dla mnie kazdy, nie wazne czy ns czy anty czy loder, ale niektorym tutaj przeszkadza to, ze ktos sobie cos wymyslil

Właśnie nie wyczułem kontekstu, sorry.

michol11 napisał/a:
Może nie zrozumiałem, ale zdecydowanie jeśli ktoś ma all eq i gemy, i stoi na polu ubrany pod obie profesje to ma duze szanse na wygrana, ale i właśnie może trafić na ns, lub dobrego anty maga/woja.

Na polu stoi się maks. do 30lvl, no chyba, że gramy w dwie różne gry. Żadna hybryda nie ma szans z anty. :) Chyba, że tego anty się wystawi. Lub anty jest do dupy, a hybryda dobra. W innym wypadku nie ma szans.

michol11
Użytkownik

Wysłany: 06-01-2011, 18:51   

Shark napisał/a:
Na polu stoi się maks. do 30lvl, no chyba, że gramy w dwie różne gry. Żadna hybryda nie ma szans z anty. :) Chyba, że tego anty się wystawi. Lub anty jest do dupy, a hybryda dobra. W innym wypadku nie ma szans.

Oj mylisz sie ;) Dobra hybryda z dobra inteligencją da rade zremisować z dobrym anty magiem :) a nawet wygrać z "gorszymi" anty magami:P Chodzi mi też o odpowiedni ubiór.

KisS 
Użytkownik

Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 07-01-2011, 03:15   

Admin Musi dac do pierwszych 4 miast wszystkie atry i bez kłopotów z turkami ...

ejsid 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: ejsid
Level: 20
Wysłany: 07-01-2011, 11:35   

Cytat:

Admin Musi dac do pierwszych 4 miast wszystkie atry i bez kłopotów z turkami ...
dokładnie

KisS 
Użytkownik

Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 07-01-2011, 13:18   

I Zrealizowane można zamknąc

ejsid 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: ejsid