Mi tam pasuje styczeń, ale niekoniecznie 11 Nie można testu zrobić w sobotę 15 stycznia?
MapY miał na myśli w 2011 roku a nie 11 stycznia
_________________ Na studiach zawaliłem kilka przedmiotów na egzaminie, mój przyjaciel zdał wszystkie. Dziś on jest inżynierem w Microsofcie. Ja jestem właścicielem Microsoftu. - Bill Gates
MapY [Usunięty]
Wysłany: 07-01-2011, 16:47
Wiadomość usunięta.
Ostatnio zmieniony przez 28-02-2023, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
Teraz testy będą mniej więcej co miesiąc/półtora, wszystko będzie zależeć od tego jak szybko pytania zostaną przygotowane. Teraz muszę się uporać z przenosinami na nowy serwer co nie będzie łatwą i szybką sprawą.
a do siódmego testu już masz pytania?;> już jest cały gotowy?
MapY [Usunięty]
Wysłany: 07-01-2011, 17:07
Wiadomość usunięta.
Ostatnio zmieniony przez 28-02-2023, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
Możliwość wyboru przed testem jest bezsensu, bo jak zagłosujesz na jedną, a liczbą głosów Cie przegłosują i będzie inna opcja, to skąd wiadomo czy bardziej opłacalne jest strzał w pytaniu czy zostawienie go bez odpowiedzi?
@topic
Według mnie powinien zostać stary, jak już Nerus napisał jest on przejrzysty i łatwy w zrozumieniu i "obsłudze" (? xd). Jednak powinieneś zrezygnować z tych niepotrzebnych rzeczy, takich jak to okienko co z boku było ostatnio, bo to jednak trochę przeszkadzało. Po prostu podać test do rozwiązania bez zbędnych bajerów.