Po każdej walce na arenie w Folhord pzy rubryczce Wiadomości pojawia mi się ta żółta kropka, a nie dostaje żadnych wiadomości, i nie mam walk turniejowych.Ktoś wie dlaczego tak jest??
Napisałem, że nikt nie pisał (sprawdzałem po kilka razy), nikt nie przelicytował ani nic od Mistrza gry, i nie miałem żadnych raportów!Czytaj może moje posty dokładniej.
Gdyby ktos wiedzial, pewnie blad zostalby wykluczony.
Czy blad wystepuje tylko po wcisnieciu areny czy po walce na niej? Moze chociaz o odswiezanie danych na serwerze?
W zasadzie to Arenę podałem dlatego że teraz walczę w Folhord i poza tym nie pokonuję żadnego bossa.Chociaż, chyba wykryłem na czym może błąd polegać.A żółta kropka pojawia się po pokonaniu bossa
Też tak miałem na arenie folhord i nie tylko . Nawet jak wychodziłem z zamku to miałem tą kropkę . zresztą raz pod folhord każdy miał taką kropkę więc się nie martw nic się nie dzieję wyloguj się na 5 min i zaloguj się 5 min . ;D
Level: 123
Wysłany: 15-01-2011, 09:57
Właśnie mi się udało odnaleźć błąd: pojawia się on, gdy podczas walki manualnej z bossem wylogujemy się z konta, później powrócimy do gry i zakończymy walkę (przegraną lub wygraną).Mam nadzieję, że po tym odnalezieniu błędu zostanie on naprawiony