Profesja: Wojownik
Nick: gargamel1
Level: 190
Wysłany: 19-01-2011, 15:21 solucja 2010 wygasła!
chciałem ostatnią część gry przejść bezbłędnie i zajrzałem, a właściwie nie zajrzałem do solucji. Poradnik po kliknięciu w link z forum czy z ogłoszeń na grze nie działa, wyskakuje mi strona webd.pl lub napis że strona wygasła
chciałbym jakiś zapasowy link do solucji z 2010 (download'u lub normalnie tak jak było)
Profesja: Wojownik
Nick: gargamel1
Level: 190
Wysłany: 19-01-2011, 18:51
chodzi o to że wróciłem po roku przerwy i nie mogę się odnaleźć w fabule
nie wiem co powinienem zrobić teraz po pokonaniu ifrita
nie wiem gdzie ten wojownik chaosu czy jakos tak, maga spotkałem, za silny na razie
teraz właściwie krater mi został ale kiedyś czytałem solucje i pamiętam coś o 50 czy tam 70 kawałkach meteoru czy jakos tak, i nie wiem gdzie i jak je zbierać ani gdzie i komu oddawać
Level: 123
Wysłany: 20-01-2011, 08:50
mita napisał/a:
nie wiem gdzie ten wojownik chaosu czy jakos tak, maga spotkałem, za silny na razie
teraz właściwie krater mi został ale kiedyś czytałem solucje i pamiętam coś o 50 czy tam 70 kawałkach meteoru czy jakos tak, i nie wiem gdzie i jak je zbierać ani gdzie i komu oddawać
To tutaj Ci sam pomogę z pamięci: Wojownik jest nad Lengeburgiem.Tam gdzie jest ten tajemnioczy portal
Kawałki meteorytu są najczęściej w niewielkich lokacjach, jest ich 50.OPamiętam coś o: Jaskini Polarnika
Pieczarze Kamiennego Golema
Domu
Więzieniu itd.Dostajesz zadanie gadając z nieznajomym (Rynek w Lanceros ?)