ale nawet w mfo3 Admin nie będzie myślał za graczy
No tak ale nie zaprzeczysz że wszystkie siły idą teraz w MFO3
_________________ Na studiach zawaliłem kilka przedmiotów na egzaminie, mój przyjaciel zdał wszystkie. Dziś on jest inżynierem w Microsofcie. Ja jestem właścicielem Microsoftu. - Bill Gates
malvina przestan pisac bez sensu... albo nie czytasz co ludzie pisza, albo nie rozumiesz...
po co powtarzasz czyjes wypowiedzi, a nawet swoje wypowiedzi 2 razy? zeby sobie posty ponabijac?
Nie wyrażam tylko swoje zdanie a na postach mi nie zalęzy co mi dają?
_________________ Na studiach zawaliłem kilka przedmiotów na egzaminie, mój przyjaciel zdał wszystkie. Dziś on jest inżynierem w Microsofcie. Ja jestem właścicielem Microsoftu. - Bill Gates
kurcze na prawdę jest taki problem ze wstawieniem małego udogodnienia
ja robie inte szybko 1min to max jesli mam kogos wyliczyc
nie chce potem mi sie wyszystkiego sprawdzać
zwłąszcza jak sie ma tyle kont turniejowych co ja
[ Dodano: 26-01-2011, 16:03 ]
MichuL napisał/a:
jak się umie czytać to zmiana zbędna, a jak ktoś nie odróżnia słowa "ilość" od słowa "procent" to powinien wrócić do podstawówki (tudzież wreszcie do niej pójść)
ja już dawno wyrosłem z podstawówki i metody że każde zadanie sprawdza się po kilka razy
robie inte krotki look na cyferki jak sie zgadzaja to git po co mam jeszcze zwracac uwage i za kazdym razem czytac czy tu jest napewno procent czy ilość
% nie kosztuje wiele wysiłku żeby go wstawić zapewniam
"robie inte krotki look na cyferki jak sie zgadzaja to git po co mam jeszcze zwracac uwage i za kazdym razem czytac czy tu jest napewno procent czy ilość" - zeby wiedziec czy ustawiles procent czy ilosc to chyba oczywiste.
Nie zostanie wprowadzone, wiec nie ciagnijcie tego dluzej.