Uwzględniam, że unikam jakiegokolwiek towarzystwa.
Evil napisał/a:
Tak Endry, mam problem : (
Socjopatię czy inne antyspołeczne zaburzenia osobowości ciężko się leczy, ale ponoć istnieją eksperymentalne kuracje oparte na medycznym zastosowaniu marihuany (serio serio). Oczywiście nie namawiam do samodzielnych eksperymentów, ale pod nadzorem specjalisty brzmi jak niezła rozrywka na ferie.
Ty naprawdę jesteś taki tępy? Narzucasz mi coś co było zamierzone (nie nie bój się, firefox mi to wykrył), a sam nie dajesz polskich znaków. G mnie interesuję czy ktoś skacząc na łyżwach
zarabia sobie na życie, a jak ci się to podoba to idź razem z nimi potańcz.
Zauważyłem, że w prawie każdym temacie próbujesz kogoś atakować. Masz ze sobą jakieś problemy? Czy może chcesz być fajny?
EDIT: I jeszcze multikonciarz! Tfu - najs MichuL
Ostatnio zmieniony przez Ashiro 30-01-2011, 13:18, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
niestety w moim komputerze nie mozna ustawic polskich znakow to nie jest moja wina, oprocz tego pisze calkowicie poprawnie ortograficznie.
a co do mojego pierwszego postu w tym temacie, gdzie ja Cie zaatakowalem? jezeli uznales to za atak, to niestety boje sie, ze ty mozesz miec ze soba jakies problemy, ewentualnie miales ciezkie dziecinstwo, nie wnikam.
multi zostalo zalozone w 2008 roku, kiedy zapomnialem hasla do tego konta, w kazdym razie nie uzywam go, korzystam jedynie z konta Tetsu.
możesz czytać książki, wychodzić na spacery, uczyć się gotować ;o
po prostu znaleźć sobie jakieś hobby.
a jeśli naprawdę nie chcesz się z nikim spotykać, to wystarczy Ci siedzenie w ciemnym pokoju na parapecie i patrzenie przez okno..
oczywiście na parapecie w pokoju, nie chodzi mi o ten zewnętrzny.
@edit. ewentualnie możesz siedzieć cały dzień oglądając filmy. ale dużo byś ich musiał obejrzeć..
Jak się siedzi na wewnętrznym parapecie, to się patrzy do środka pokoju, a nie przez okno. Chyba że umiesz obrócić głowę o 180 stopni, masz oczy z tyłu głowy albo wystarczająco duży parapet, żeby siedzieć na nim po turecku skierowana w stronę okna.
Można siedzieć na wewnetrznym parapecie patrząc przez okno na zewnatrz. Wystarczy usiąść "półdupkiem" z jedną nogą zwisającą swobodnie w kierunku pokoju, druga lekko podwiniętą na parapecie. W takiej pozycji wystarczy obrócić głowę o niecałe 90 stopni.
Polecam,
Żanet Kaleta
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>