Tak jak mówiłem 8/10 tylko muszę coś Maghtowi napisać
Maght.
Avek wcale nie ma być taki super czadowy z 20kiloma c4d, napisałeś, że to stock. Tak to stock ale potem napisałeś, że nie wtopiona ta babka
Jak ona jest tak jakby całością tak z tłem to jak mam to wtopić jeszcze jak już jest dobrze? no powiedz, nie będę tu jakoś rozmazywał czy coś. Napis również jest ładny sam w swojej prostocie (mówię ogólnie, nie mówię o swoim). Tyle na mnie ^^ to jest chwila ale nie chcę dawać całej galleri bo potem piszą (może to tak nieskromnie zabrzmi) czy zrobię avka/sygne ^^ Mogę Ci na pw wysłać moje prace ^^ Nie mówię, że masz zmienić swoją decyzje broń boże ale tylko Ci uświadamiam, że avek nie musi być taki bardzo napakowany wszystkim Ja lubię prostotę więc
Crythen, chodziło mi o napis nie wtopiony ;o Jest poprostu biały, rozumiem nie każdemu się chce dobierać czcionke, bo to nie jest konieczne, a ma być tylko symbolem że praca jest Twoja. Więc przepraszam że uraziłem Ciebie oraz NC.
Co do tego efektu końcowego, myślałem że mi dobrze wyszło ;< Widać nie każdemu się podoba to samo, to poprostu gust. Koniec, nie offtopuje, pracujcie dalej
no to ja Ci dam ten 3/10
Bo.
Napis jako taki na ramieniu no nie pasuje.
Widać, że brałeś od sygny bo ramka jest tylko na poziomej linii, a w avku ładniej raczej wygląda jak jest na wszystkich bokach no i taki pusty ten avek jest, nie ma takiej głębi (nie myśl, że teraz Ci się odwdzięczam krytyką taką bo ja się nie gniewam, na przyszłość będę pamiętał)
Ziomusiq,
Nie chcę się odwdzięczać za taką ocenę, nie myśl sobie.
1/10 ponieważ to jest bodajże tylko naklejony android czy co to jest no i napis jakis nomnomnom?
KisS, 7/10, bardzo ładny avek, ale napis mi kompletnie nie pasuje, nie wiem czemu ;P Jakoś tak nie pasuje do Avatara, ja bym go umieścił może na ogonie, i troche mniejszy... Choć i tak pewnie dałbym źle ^^
I Pan powiedział:
Najpierw wyjmiesz świętą zawleczkę,
potem policzysz do trzech; ani mniej, ani więcej.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>