Ja zdecydowanie lubię Ludzi, niby mają słabe jednostki ale za to tanie i szybko produkujące się. Mają dobrych hero. Mój ulubiony to Paladyn (nietykalność, wskrzesza, leczy dodaje do defa), potem fajny jest Arcymag a na koniec król gór silne ma specjalne ataki więc good
Ludzie: Mają Normalnie Tylko że u nich sie dziwnie gra w Kampanie
Orki: Są w porzątku ale jak budują to wchodzą do budynku ;/
Nieumarli: Jak Budują Robotni Mogą se odejść, a jak chodzi o drewno to trzeba wysłać jednostke Bojową (Ghul)
Nocne Elfy: jak buduja to w niektórych budynkach ci niby ginie ;/
ulubiona moja rasa to nieumarli uzbrajam się dookoła wieżami duchów a atakuje lodowymi żmijami, gargulcami i plugastwami a nienawidzę ludzi są bezużyteczni
[ Dodano: 05-02-2011, 22:55 ]
Fąfel napisał/a:
on nazywa się łowca demonów
[ Dodano: 05-02-2011, 22:56 ]
Fąfel napisał/a:
Spoko jest ten bohater z opaską na oczy(nie pamietam jak sie nazywa)
on nazywa się łowca demonów sorry coś źle klikłem
[ Dodano: 05-02-2011, 22:58 ]
jak wiecie powstał world of starcraft jak ktoś gra na 3św, to może zobaczyć u mati91000 i wkleić link i oglądnąć
Hahah, gratuluję martin900, takiego jak Ty drugiego tutaj nie ma ;D Sory za offtop, ale to jest poprostu genialne ^^ Trzeba być niewidomym żeby coś takiego napisać i jeszcze w tak starym temacie ;P