Zrobiłem sobie film w WMM(windows movie maker) i teraz chciałbym go zabezpieczyć np: prawami autorskimi lub hasłem bez którego nie dałoby się go odtworzyć...
Jest taka możliwość? Jak jest to jak to zrobić ;D
_________________ Na studiach zawaliłem kilka przedmiotów na egzaminie, mój przyjaciel zdał wszystkie. Dziś on jest inżynierem w Microsofcie. Ja jestem właścicielem Microsoftu. - Bill Gates
Taa słyszałem o tym tylko jak? mam po angielsku a nie chce mi się tłumaczyć, wytłumaczysz jak konkretnie? ;D
[ Dodano: 22-02-2011, 18:14 ]
Dobra czajnąłem
[ Dodano: 22-02-2011, 18:18 ]
Jednak nie umiem ;P Powie ktoś jak ustawić hasło?
_________________ Na studiach zawaliłem kilka przedmiotów na egzaminie, mój przyjaciel zdał wszystkie. Dziś on jest inżynierem w Microsofcie. Ja jestem właścicielem Microsoftu. - Bill Gates
WinRaR, polecam. Tam banalnie ustawisz hasło, wszystko znajdziesz w zakładkach podczas pakowania w .rar lub .zip. Co do pakowania, to zapakowanego nie odtworzysz, czyli pomysł chyba mija się z celem. Inaczej nie zabezpieczysz, możesz kogoś pozwać jeśli ukradnie