Wysłany: 26-03-2011, 23:04 admin zablokuj moje kontazywcem mnie okradli ale nie wiem
zablokujcie moje konto do wyjasnienia 1s mchmrz 2s mchmrz 3s mchmrz Darko_Phenix
dostane zwrot mfow na to ze ktos zmienil mi nick traci moje mfy z turka i potrafie udowodnic ze to mojekonta mimo ze nie mam dostepu do mojej poczty mchmrz@wp.pl
Nie rozumiem. Nie zakładaj głupich tematów. Przeczytaj to co napisałeś zanim wyślesz. Wyrażaj się tak, żebyś został zrozumiany.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Level: 1
Wysłany: 27-03-2011, 00:46
W kwestii potwierdzenia własności kont to nie mam wątpliwości, że
należą one do Ciebie, ale to tyle w sferze pozytywnych wiadomości.
Logowania w niczym specjalnie nie pomogą bo jak widzę logujesz się
wszędzie i zapewne nie dbasz o zasady bezpieczeństwa.
Tyle różnych adresów IP i komputerów z których się logowałeś, że nie
sposób określić kto jest za to odpowiedzialny, ba nawet chwile mi zajęło
nim ustaliłem jaki adres IP należy do Ciebie.
Najgorsze jest to, że jak twierdzisz utraciłeś pocztę, czyli wiadomo
w jaki sposób "ktoś" uzyskał dostęp do postaci, pytanie teraz takie,
jak zabezpieczona jest poczta, czy podczas jej zakładania podałeś
numer telefonu lub alternatywny e-mail w przypadku utraty lub
zapomnienia hasła?
Kto znał Twoją pocztę, kto mógł być za ten czyn odpowiedzialny,
nie podałeś absolutnie żadnych istotnych informacji, rozumiem
jednak, że sytuacja mogła Cie wyprowadzić z równowagi, ale
muszę przyznać rację, że powinieneś zwracać większą uwagę
na sposób wypowiedzi.
Na chwilę obecną w logach panuje taki bałagan, że nawet nie mam
pewności czy doszło do jakieś kradzieży, inny nick, temat na forum
i PW na skrzynce to wszystko. Sytuacja byłaby z goła odwrotna gdybyś
posiadał tylko 1 adres IP i 1 komputer (jeszcze nie sprawdziłem
jaki masz internet, więc możesz mieć zmienne IP, acz adresy na tyle
się różnią że to raczej zły trop), wówczas gdy pojawi się obce logowanie
sprawa jest prosta i łatwo stwierdzić że ktoś inny wszedł na postać.
Konta na obu światach zablokuje, ale jedynie profilaktycznie.
Czekam na więcej informacji w przejrzystej i czytelnej formie
tutaj lub na koncie GM'a na s2.
Na s3 władzy nie mam więc ktoś inny musi się temu przyjrzeć.
[ Dodano: 27-03-2011, 01:18 ]
Najlepiej abyś podał nazwy postaci na s3 do jakich utraciłeś dostęp,
albo od razu podaj wszystkie te na których jest wspomniana poczta.
- rzeczowo i zrozumiale poproś o zablokowanie GM Minka lub ADIHC1
_________________ Tutaj powinienem napisać coś doniosłego ...
hmm ... ale nic mi nie przychodzi do głowy.
no na poczte nie moge sie zalogowac jest zmienione haslo bo mialem takie samo jak na grze ale jak poznal moje haslo nie mam zielonego pojecia napewno mu nie podalem ale chyba jestem na 90% kto gwizdnol mi wszystkie postacie na 3s graczQQQ ..
konto na 1s jest zablokowane na 2s jest zablokowane ale na 3s jescze nie moje postacie na 3s to-mchmrz , mchmrz1 , mchmrz mag ,mchmrz21 ,Darko_Phoenix ..
a co do sprawcy to znajde go bo przeszukuje na 3s kto zawinol mi eq i przelal turniejem bo tylko w ten sposob mogl to zrobic
wielkie podziekowania dla [Gm]VaanDee za szybkoa reakcje ...ale jak teraz odzyskam swoje konta???
[ Dodano: 27-03-2011, 11:33 ]
WIEM W JAKI SPOSOB ZABRALI MI KONTA POPROSTU ZIOMEK DAL MI POSTAC NA 3S BO PISAL ZE NIE BEDZIE GRAL JUZ A SZKODA MU KASOWAC ZMIENILEM HASLO I ADRES ALE ADRES JEST NIEAKTYWNY PRZEZ 14 DNI ZALOGOWAL SIE NA TEJ POSTACI CO MI DAL AEL HASLO BYLO ZMIENIONE WZIOL WYSSLAL ZAPOMNIALEM DOSTAL HASLO ALE HASLO BYLO TAKIE SAME JAK NA INNYCH POSTACIACH
BureXin- MNIE OKRADL Z 3S JEST TO PEWNE NA 100% NIKOMU NIE PODALEM HASLA ANI HASLA DO POCZTY
Wychodzi na to że jak Gms ogarną IP to zablokują te postacie nic innego , cóż po co bierzesz konta jak masz ich sporo , głupota masz nauczkę żeby nie bawić się w takie głupawe gierki.
jak moge odzyskac swoje kontra teraz??? skoro nie mam dostepu do plasnej poczty???
[ Dodano: 27-03-2011, 12:51 ]
vaandee wie ze to moje konta garbus kormoran garbi herus
MapY [Usunięty]
Wysłany: 27-03-2011, 11:56
mchmrz napisał/a:
jak moge odzyskac swoje kontra teraz??? skoro nie mam dostepu do plasnej poczty???
[ Dodano: 27-03-2011, 12:51 ]
vaandee wie ze to moje konta garbus kormoran garbi herus
1. Po pierwsze musisz działać szybko, bo konta zablokowane są kasowane po 2 tygodniach.
2. Załóż nową skrzynkę email (polecam gmail) z trudnym, długim hasłem i oczywiście nikomu go nie podawaj, nawet administracji!
3. Poproś o zmianę email administrację (natychmiastowo) na nowy oraz wygenerowanie nowego hasła do konta. Po zalogowaniu (email z hasłem dostaniesz) zmień na inne, nie podawaj identycznego jak na poczcie ! Administracji na PW podaj też link do tego tematu.
4. Bądź cierpliwy.
5. Pamiętaj, że jest to w TWOIM interesie i musisz o to zadbać aby sprawa została rozwiązana, lecz nie jest to pewne bo administracja nie ma obowiązku w takich przypadkach interweniować, i ma ważniejsze sprawy.
6. Sprawa potencjalnych zmiany kont, przekazania - łamanie regulaminu zostanie później wyjaśniona i będziesz pewnie odpowiednio ukarany,
prosze o zmiane adresu na koncie
na 1s mchmrz
na 2s mchmrz
na 3s mchmrz , mchmrz1, mchmrz mag ,Darko_Phenix
moja nowa poczta to mchmrz2@wp.pl
nie chcialby,m by moje postacie na 1-2s byly kasowane jesli juz maja byc kasowane to tylko na 3s prosze o przywrucenie moich postaci
mam nauczke dalem podstepem sie zalatwic
[ Dodano: 27-03-2011, 13:15 ]
ale admin jest na mfo 2 i zadko odpisuje
[ Dodano: 27-03-2011, 13:16 ]
moze na testach poprosze o przywrucenie moich kont
MapY [Usunięty]
Wysłany: 27-03-2011, 12:17
i po co tu piszesz tutaj i publicznie podajesz email, nie dziwię się, że Cię okradli jak sam zapraszasz złodziei. Ja nie mam sił do Ciebie, niech ktoś inny się z tobą pomęczy.