Ludzie i tak mają wybór , ale niech przejrzą na oczy mfo2 powoli upada i z dnia na dzień będzie coraz mniej ludzi grało , i tak jak z oldem 1 osoba dziennie się będzie logować . Klimat jest w mfo3 widać że w grę zostało włożone sporo czasu.Więc moja mała opinia to : Graj w mfo3 .
Loguje się coraz mnie ludzi i ta ilość także będzie maleć - rzecz nieunikniona, biorąc pod uwagę, że MFO2 już się nie rozwija. Szansa, że trafi nagle na dużą zainteresowaną nią grupę ludzi jest minimalna, trzeba się pogodzić z faktem, iż mamy teraz OLD'a i OLD'a 2. Chociaż to także ma swoje plusy, do nowszej wersji przeszła duża ilość "super graczy". Jak to powiedział kiedyś na tym forum [GM]MapY (uwaga: cytuję): "Zresztą mi to wszystko jedno, mniej noobów - mniejszy b.rdel."
Profesja: Mag
Nick: nie mam
Level: 20
Wysłany: 06-04-2011, 21:28
"MFO 2 upadło o czym świadczy wynik w weekend
Graczy online: 87
Gorsze MFO 3 zastąpiło niegodziwie, lepsze pod względem fabularnym i dokładnym, starszą wersje. "Trójka" jest za bardzo dopieszczona, grafika? - to juz nie MFO , ładowanie ? SZOK!
Pozdrawiam wszystkich, którzy zostają przy tej wersji, mimo małej ilości graczy. "
To kwestia gustu, głupi przykład: lubisz marchewki i jesz je codziennie, nagle smakujesz jabłka. Niektórym zasmakuje, inni potrzebują więcej czasu a reszta je odrzuci ; )
Co prawda, nie popadajmy w jakąś obsesję, to tylko gra.