co zrobic aby lepiej biegac na dlugie dystanse? na 1000m miałem 5m i 12 sec chciałbym ten czas poprwaic do wakacji tak do 4m 15 sec
co robic jakie cwiczenia?
Level: 136
Wysłany: 14-05-2011, 12:02
Ile 5m!!! hoho to co ty szedłeś nie no żartuje moja rada jest taka biegaj codziennie po 30 minut jeśli bd czuł że to za mało to stopniowo podnoś tempo i czas biegania
_________________ Do koła wielu mówie że jesteś zła, do koła wielu tak myśli lecz nie ja, wiem że oni wszyscy mylą sie bo przecież ty jesteś lekiem na wszelki zło. To jest przecież nie moralne żeby coś co stworzył BÓG było nie legalne powiedzcie mi czy to jest normalne że naturalne zródło ukojenia jest karalne...?
No właśnie a ja jestem w 6 klasie ale nie jest to najgroszy czas ale chciałbym bo poprwaic o ok. 1 minute
[ Dodano: 14-05-2011, 17:29 ]
Teraz bigłem na 1000 m. ale nie dalem rady do konca bo mnie zaczal brzuch bolec szłem kawałek ale nie przestał a jak znowu zaczolem biec to jeszcze bardziej mnike bolal i dałem rade przebiec 500m czas to: 2m i 15 sec
dobry czy zly?
_________________ Na studiach zawaliłem kilka przedmiotów na egzaminie, mój przyjaciel zdał wszystkie. Dziś on jest inżynierem w Microsofcie. Ja jestem właścicielem Microsoftu. - Bill Gates