I Pan powiedział:
Najpierw wyjmiesz świętą zawleczkę,
potem policzysz do trzech; ani mniej, ani więcej.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Mozecie mi dac bana na forum czy co tam chcecie, ale Musaraj... jestes idiota... bez urazy, ale jestes skonczonym kretynem z tego co widze. Czarno na bialym jest napisane, ze wykorzystywanie bledow w grze w jakikolwiek sposob jest zabronione. Zglosiles... i co z tego, jak w ten czas, zanim dostales odpowiedz zdazyles narobic tylu rzeczy, ze to glowa mala. Szkoda slow na Ciebie, bo i tak nic do Twojego pustego lba nie dociera. Wybacz, nie chcialem Cie obrazic, ale trace cierpliwosc przy Twojej glupocie.
Tetsu widzę ze sie zaangazowales za bardzo w głoszenie poprawnych politycznie kazań w sprawie która cie zupełnie niedotyczy. Ogarnij.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Level: 136
Wysłany: 18-05-2011, 11:54
Tetsu, Nie potrzebnie się tak spinasz
_________________ Do koła wielu mówie że jesteś zła, do koła wielu tak myśli lecz nie ja, wiem że oni wszyscy mylą sie bo przecież ty jesteś lekiem na wszelki zło. To jest przecież nie moralne żeby coś co stworzył BÓG było nie legalne powiedzcie mi czy to jest normalne że naturalne zródło ukojenia jest karalne...?
Owszem, nie dotyczy mnie, sam rowniez w mfo swiety nie bylem, potrafilem cos przeskrobac, ale mialem tego swiadomosc, a jezeli jasno w regulaminie cos widnieje, a czlowiek dalej swoje no to krew zalewa.