chciałbym się zapytać administracji dlaczego 'olewacie dwójkę' ?
rozumiem ze trójka jest nowa wymaga więcej czasu i dopieszczenia ale to chyba nie znaczy ze można zaniedbywać dwójkę;/ Gm'ów zobaczyć dostępnych jest naprawdę ciężko i uważam ze nie radzą sobie jest jeden czy tam może dwóch gm aktywnych co jakiś czas i to wszystko.( nie to że mam zastrzeżenia do ich pracy wykonują oni ją sumiennie i wgl ale uważam ze za mało czasu poświęcają temu;)) może za jakiś czas należało by powołać nowych którzy grają aktywni w mfo2 ?
chcecie zrobić z dwójki to samo co z old tyle pracy w to włożyliście a teraz co koniec? zapewne powiecie ze nie jest to żaden koniec ale to do tego zmierza. trzeba też zrozumieć graczy takich jak jak między innymi ze nie podeszła mi trojaka i nie będę w nią grał ale nadal chciałbym kontynuować zabawę na mfo ale jak tak dalej pójdzie nie będzie to możliwe bo zrobią się 3nie moderowane światy...
swoją droga forum też zamarło;)
Mam nadzieje że nie uraziłem tą wypowiedzią administracji jeśli tak to przepraszam ale ktoś musi rozpocząć ten temat
Temat powtórzony jak na moje oczko.
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=35759
Tu wszystko było omawiane a co administracja z tym zrobi to nie zależy już od graczy
może za jakiś czas należało by powołać nowych którzy grają aktywni w mfo2 ?
Przeczytaj w poprzednim temacie co napisałem na ten temat.
xYOx napisał/a:
zapewne powiecie ze nie jest to żaden koniec ale to do tego zmierza
Ależ oczywiście, że to koniec. Coś się zaczyna, coś się kończy.
Dodam tylko, że początkowo MFO3 miało być aktualizacją MFO2 (czego zalążek można było zobaczyć po aktualizacji m.in. Dill). W ogóle koncepcja "nowej wersji gry" była inna. To jednak nie jest już 2006 rok, gra w takiej formie przestawała być atrakcyjna dla przeciętnego, nowego gracza. MFO2 miało wiele wad, wyeliminowanie ich wszystkich wymagało napisania właściwie wszystkiego od nowa. Z czasem obie gry były na tyle różne, niekompatybilne, że aktualizacja MFO2 do MFO3 przestała być możliwa. Wasze narzekanie naprawdę nic nie zmieni - administracja poświęciła bardzo wiele, nie ma już odwrotu. Nie ma też czasu, żeby dzielić go pomiędzy dwie wersje gry. Dotyczy to także Game Masterów - nowi, jeśli się pojawią, zostaną zwerbowani z myślą o MFO3.
No, wyłączyć nie, podobnie jak Old, pewnie znajdą się osoby, które będą chciały grać w MFO2. Powinny mieć jednak świadomość, że gra nie jest już rozwijana.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem